سلام خانم ها از آخرین تاپیک ک زدم حدودا ۲سال بیشتر میگذره شوهرم خیلی آدم شده و خیلی با شعور تر شده ی بچه دیگه اوردم ک دختره و الان یک سالشه خونمو عوض کردم و وضع مالیمون خبلی بهتر شده اما مادر شوهرم ی دردسر بزرگ شده تو زندگیم و هیچ جوره ام درست نمیشه مادر شوهرم بی اندازه عاشق پسرمه و باعث شده تربیت پسرم افتضاح بشه هرچقدر شوهرم دعواش میکنه هرچقدر من بهش میگم اصلا گوش نمیکنه بچم یه یاغی تمام عیار شده فحش های بد یادش داده دیروز نوشابه ریخته برا پسرمتوشو پر قند کرده داده بهش منم پاشدم گرفتم دعوامون شد میگف چرا گرفتی تو مادر نیستی تو ی کاری کردی بچه دلش نمیخواد خونه بیاد ده روزم تو نباشی ترو یادش نمیاد خیلی ناراحتم هرچی باهاش دعوا میکنم با زبون خوش میگم حالیش نمیشه نمیشه ام نرم خونشون شما بگید چ رفتاری کنم
کدخدایی که گمانگرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بینوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
یک طلسم هست که روی لوح بدی یکی برات بنویسه این برای همیشه میره پی کار خودش
«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ن عزیزم خونشون اصلا شهرستانه ما ی خونه خودمون شهرستان ساختیم وقتی میریم خونمون چند روز هی میبینیمش
کدخدایی که گمانگرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بینوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
وای زنیکه سگپیرو بچه تویه مثلا نرین رفت و آمد نکنین
رفت و آمد ندارم بخدا شهرستان خونشونه منم اونجا ی خونه ساختم میریم با شوهرم خوش آب و هواس حال و هوامون عوض بشه میاد اینجوری منو دیوونه میکنه
«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم
دعا بستن زبان شو بگیرو دورش کن از زندگیت یک طلسم هست که روی لوح بدی یکی برات بنویسه این برای همیشه م ...
من از اینکار خیلی میترسم حتی چشم و نظر همنمیگیرم