2777
2789
عنوان

دعواهای من و مادر شوهرم دیگه خیلی داره جدی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 17 پست

روزی ۲۰۰برای تومن میرف برا‌پسرم چیپس پفک شیر کاکائو ‌میخرید پسرمم دیگه غذا نمیخورد منم میکفتم نباید بخوری میگرفتم ازش میومد ب من میکف تو چ مادری هستی تو زهرش کردی

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
اصلا اینطوری نیست شما ۱ میلیون صدقه اش بدههرچی نحسی و سنگینی طلسم باشه از گردنت میفته

من یه بار مشکل بزرگی واسم پیش آمد دوتا شماره بهم دادند گفتند مشکلت حل میشه هرچی تماس گرفتم جوابم ندادند 

دیگه ترسیدم گفتم حتما خدا نمیخواد

ولی دلم میخواد یه چیزی باشه واسه رزق و روزی واقعا در شرایط سختی هستم راه حل نداری برای رزق و روزی 

خیلیا دیدم زندگیشون با دعا و جادو جنبل میگذره و همش هم واسه خراب کردن زندگی بقیه می‌گیرند کاش حداقل کسی هم می‌گرفت واسه زندگی خودش بگیره نه واسه بقیه خدا لعنت کنه این زندگی خراب کنا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب محض رضای خدا واسه یکی رایگان انجام بده ببینیم تاثیر داره یا نهانقدر ماهری برای اسرائیل دعا بنویس ...

من که دعانویس نیستم

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم