سلام خانوما
یکساله نامزدم خداروشکر نامزدم خیلی خوبه و اخلاق هامون بهم میان و خانوادشم خوبن خداروشکر
ولی من هنوز فامیلاشونو ندیدم
تصمیم داشتیم عقد می کنیم خونه هم دیگه شب نخوابیم این تصمیم خودمون بوده ولی از اینکه باید برم خونه شون پیش خانوادش بمونم استرس داره قرار برم فامیلاشو ببینم استرس دارم
کلا خانوادشون خیلی با هم صمیمن زیاد صحبت می کنن میگن و می خندن ولی من زیاد توی جمعشون صحبت نمی کنم اخه اینجور احساس می کنم حد مرزمون بیشتر حفظ میشه و اگر صمیمی هم بشیم بعدا در اینده بی احترامی نمیشه
من از همه اعضای خانوادشون کوچیکترم با کوچیکترین فرد خانواده نامزدم نزدیک ۷ سال تفاوت سنی دارم
دلم می خواد چون سنم کمه همینجور من احترام میزارم اونا هم بهم احترام بزارن چیکار باید کنم
مثلا من به مرداشون ته اسمشون اقا میزارم و خانوماشون ،خانم و جان ولی فقط مادر نامزدم موقع صدا کردن اسمم خانم میگه بقیه فقط اسممو میگن
چه جوری توی جمعشون قرار بگیرم که احترام و عزت داشته باشم چجوری رفتار کنم
چطور صحبت کنم ؟؟؟
مثلا نامزدم میگه اگر زمانی جایی رفتیم که فامیلامون بودن
شما اگر کم حرف تر و سر سنگین تر باشی هر چی کمتر خاکی تر باشی اونا بیشتراحترام میزارن
میگفت مثلا کاملا باهاشون رسمی باش و خیلی زیاد گرم نگیری باهاشون و میگه منظورم افاده ای بودن نیست
نمی فهمم چجوری رفتار کنم
در کل به نظرتون چجور رفتار کنم خوبه ؟
مثلا مادر همسرم رفتن همه جا تعریفمو کردن گفتن عروس کوچیکم خیلی دختر با شخصیت و کم حرف و با ادبیه
چون واقعا وقتی پیششونم خیلی سعی می کنم به همه احترام بزارم و سنگین باشم
ولی اون دوتا هم عروسام کله میگن و می خندن بلند بلند و شوخی می کنن باهم حتی چند روز پیش دیدم جازیم چون ۳ ماهه بارداره جلوی پدرشوهر و مادرشوهرم دراز کشید من اینجور دوست ندارم رفتار کنم