2777
2789

همشون اسونن

فقط باید دوستشون داشته باشی

شاید باورت نشه من کتابای دبیرستانمو دارم و وقتایی ک بیکارم میخونمشون یا سوال حل میکنم 

واقعا شیرینن اصلا نترس

انقد عالیه انقد چیزای گوگولی و باحال دارن عشق میکنی

بخند   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول از همه شما اولش که وارد دبیرستان میشی بهت یه شوک وارد میشه چون کلا داستان با راهنمایی فرق میکنه

سختی و آسونی درسا به خودت بستگی داره ولی معمولا بچه های تجربی مقداری توی فیزیک و ریاضی اذیتن البته برای کنکور

شوک رو بخوام بهت توضیح بدم اینطوریه که من تو راهنمایی صبح امتحان ریاضی فقط کتابو ورق میزدم در بدترین حالت ۱۹ میشدم ولی واسه کوئیز ریاضی دبیرستان باید از یه هفته قبلش مینشستم تست میزدم (هم راهنمایی هم دبیرستان نمونه دولتی بودم)

نمراتت ممکنه گمی پایین باشه و نتونی اوایل تست بزنی ولی نهایتا تا بعد امتحان های نوبت اول همه چی دستت میاد

شما چه سمپاد ثبت نام کنی چه دولتی (خصوصا دولتی) باید کلاس کنکور ثبت نام کنی چون دبیرا مدرسه حتی واسه تدریس کتاب ساعت کم دارن چه برسه به کنکوری کار کردن

واسه مشاور هرکی میگه به کارت نمیاد مزخرف میگه، اگه مشاور خوب باشه خیلی کارآمده، برای دهم شاید واجب نباشه ولی یازدهم و خصوصا دوازدهم مشاور بگیر

قلمچی ثبت نام کن کاری به مدرسه نداشته با برنامه راهبردی قلمچی تست بزن، کتابای فرمول ۲۰ هم بگیر برای امتحانای مدرسه و تشریحی 

اگه هم میخوای خرج کتاب کمتر رو دستت بیفته از تلگرام کتاب دانلود کن پرینت بگیر چون همه کتابا دو رنگن حالا زیست شاید بخاطر تستای شکل دار یکم اذیت شی که اونو برو بخر