2777
2789
عنوان

این مبلا زشتن ❓ عکس

267 بازدید | 13 پست

بچه ها با فرش ست نیستن ؟ فرشمم عوض کنم؟خودمم از رنگ و مدل مبل پشیمونم . بودجه ام کم بپد . ۳۰ تومن هزینه کردم برای مبل. ولی این قیمت مدلای بهتری داشت کاش اونارو برمیداشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای مبل روکش بگیر یا برای فرش روفرشی کش دار

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

برای مبل روکش بگیر یا برای فرش روفرشی کش دار

روفرشی جم نمیشه ؟ میخوام این کارو کتم . حدود ۳ تومن میشه . میگم اگه جم میشع الکی ۳ تومنم هدر ندم یهو فرش بخرم‌ . فرشم برای جهازمه . ۸ سال پییش

روفرشی جم نمیشه ؟ میخوام این کارو کتم . حدود ۳ تومن میشه . میگم اگه جم میشع الکی ۳ تومنم هدر ندم یهو ...

من ندارم اما از دوستانی که دارن شنیدم خوبه 

آکا روکش مبل بگیری راحت تره هم مبل تمیز میمونه هم مشکل روفرشی رو نداره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

من ندارم اما از دوستانی که دارن شنیدم خوبه آکا روکش مبل بگیری راحت تره هم مبل تمیز میمونه هم مشکل رو ...

ن روفرشی میگیرم پس . از طرح فرشم بدم میاد ‌برای ده سال پیشه خریدمش