من دختر مذهبییم تقریبا...خب تایپ مورد نظرمم مذهبیه البته اینو اینجا میگم جای دیگه نگفتم و راجب این چیزا با کسی حرف نمیزنم ولی...
بعد این وسط هرکی میخواد به چشم من بیاد الکی الکی خودشو مذهبی جا میزنه😐قشنگم معلومه اداست...دو سه باری این مورد برام پیش اومده...خب خودت باش 😐
یه دوست داشتم یه داداش داشت بعد ما اونموقع رابطمون خیلی خوب بود بعد این دوستم دختر خوبی بود ظاهرش و پوشش مثل من نبود که محجبه باشه ولی باهم جور بودیم...بنابر حرفاشم معلوم بود آدم مذهبیی نیست زیاد ولی خب من اگه حرف میزدم راجب عقایدم احترام میزاشت...یباری که باهم بودیم داشتیم صحبت میکردیم بحث پیش اومد که داداشم میخواد ازدواج کنه و به من میگه دختر بهش معرفی کنم و من نمیدونم کیو بگم...منم فاز شوخی و خنده که الان پسرا خودشو میرن دختر پیدا میکنن و شوخیای دیگه...من شناخت جزئی داشتم ازشون و وایساد از داداشش تعریفای عجیب غریب کردن که داداشم میره سرکار فلان کارست و فلان جاست فقط اون روزه میگیره بین همکاراش و اون میره یواشکی نماز میخونه محل کارش و اهل قرآن خوندنه...خب مشخص بود داره بیش از حد اغراق میکنه😂این یه مورد... یه پسره تو فامیلمون بود خیلی دور تو اینستا پیجمو پیدا کرد فالو کرد منم فالو کردم من مناسبتی مذهبی بود ریلزی چیزی میزاشتم بعد اینم میدیدی چند وقت یبار یه نوحه مذهبی استوری میکردم منم اینو درست نمیشناختم و تو نظرم فکر میکردم مذهبیه تا جایی که اومد خاستگاری منم بنابر صحبتایی که کردیم که البته ناگفته نماند تو صحبتاشم آدم معتقدی بنظر میرسید ولی یواش یواش مشخص شد ادا بوده😂 البته بخاطر این نبود یسری ویژگی های اخلاقیمون به هم نمیخورد ردش کردم...بعدش تو بگو تو پیجش دیگه استوری مذهبی بزاره نه😂...الانم یه آشنا که البته اینو میشناسم کااااامل که به این حرفا نمیخوره پیجمو پیدا کرده ریکو داده قبول نکردم ولی ریلزای حدیث و روضه و حجاب میفرستاد😐😐😐😐😐منم بلاک کردم...من جذب شخصیت میشم درست طبیعتا تایپم مذهبیه ولی اگه طرفو بشناسم ببینم شخصیت خوبی داره خب کوتاه میام...ولی با این ادا ها انگار دارم دروغ میبینم و میشنوم که شخصیت رو تخریب میکنه