2777
2789
عنوان

به نظرتون با تراز کل

249 بازدید | 28 پست

۹۱۰۰

میشه دارو یا پزشکی آزاد یا پردیس تهران کرج آورد ؟

شهرستان چی؟ نمراتم

زیست ۱۹.۵ شیمی ۱۹.۵ فیزیک ۱۹.۲۵ ریاضی ۱۹.۷۵

فارسی ۱۷.۵ زبان ۱۹ دینی ۱۹.۲۵ عربی ۱۸.۵ 

همش واسه امسال هست 

تراز اردیبهشتم ۸۷۰۰

نه نمیشه تهران یا کرج بیاری این تراز رتبه 6000 میده تو منطقه دو حالا شاید امسال پونصد تایی بهتر بشهو ...

به نظرت نمراتم چه ترازی میده 

تا چه ترازی میشه پردیس یا آزاد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمیشه تهران یا کرج بیاری این تراز رتبه 6000 میده تو منطقه دو حالا شاید امسال پونصد تایی بهتر بشهو ...

عزیزم این چی؟ 

۹۴۰۰ کنکور اردیبهشت 

نمرات 

زیست ۱۹/۲۵ فیزیک ۱۹/۷۵ ریاضی ۱۹/۷۵ شیمی ۱۸/۲۵ فارسی ۱۹/۷۵ زبان ۱۸/۲۵ عربی ۱۶/۵ دینی ۱۸/۵ سلامت ۱۵ هویت ۱۶/۵ 

نمره های امساله همش 

پزشکی تعهدی دانشگاه تهران یا بهشتی یا ایران میاره؟ خودشم تهرانه 

میشه صلوات بفرستین به اهداف و چیزایی که میخوام برسم مرسی ❤️
عزیزم این چی؟ ۹۴۰۰ کنکور اردیبهشت نمرات زیست ۱۹/۲۵ فیزیک ۱۹/۷۵ ریاضی ۱۹/۷۵ شیمی ۱۸/۲۵ فارسی ۱۹/۷۵ زب ...

آفرین بهتون 

میشه درصدای اردیبهشت رو بگید 

خب چرا آزاد تهران نمیزنی تعهد خدمت زیاده

کاش من همچین ترازی داشتم 

آفرین بهتون میشه درصدای اردیبهشت رو بگید خب چرا آزاد تهران نمیزنی تعهد خدمت زیادهکاش من همچین ترازی ...

عزیزم ایشالا برای شما کنکورت رو یه کم بهتر بدی کار تمومه چون نمراتت عالیه نسبت به بقیه 

درصداش زیست ۵۳ شیمی ۵۱ فیزیک ۶۰ ریاضی ۳۰ زمین ۵۷ 

اخه می‌خواد بعدا مهاجرت کنه دوست داره دانشگاهش تاپ تر باشه 

آفرین بهتون میشه درصدای اردیبهشت رو بگید خب چرا آزاد تهران نمیزنی تعهد خدمت زیادهکاش من همچین ترازی ...

شما تراز معذرت مطمینم خیلی خوب میشه کنکور رو جبران میکنه کلا نگران نباش چون الان به خیلی ها نهایی کم دادن کسایی که کنکورشون اتفاقا خوب بوده ولی نهایی پایین شدن شما نهاییت بالاست شانست رو بیشتر میکنه 

عزیزم ایشالا برای شما کنکورت رو یه کم بهتر بدی کار تمومه چون نمراتت عالیه نسبت به بقیه درصداش زیست ۵ ...

خب مهاجرت که سخت میشه چون ده سال تعهد داره مگه اینکه بعد گذروندن تعهد بره 

بهرحال عالی شده موفق باشه

خب مهاجرت که سخت میشه چون ده سال تعهد داره مگه اینکه بعد گذروندن تعهد بره بهرحال عالی شده موفق باشه

اره بعت اون تعهد اگه بشه ایشالا تعهد ۸ ساله مثل اینکه 

همچنین گلم ❤️❤️❤️

شما تراز معذرت مطمینم خیلی خوب میشه کنکور رو جبران میکنه کلا نگران نباش چون الان به خیلی ها نهایی کم ...

قربونت 

والا نمیدونم چی میشه 

انشالله همه بتونن بهترین نتیجه رو ببینن 

من دیگه ته تلاشم بود 

خداکنه بتونم تیر بالاتر ببرم وگرنه در همین حد میمونه 

تراز معدل یسریا میگن ۹۷۰۰ یا ۹۸۰۰ میده یسریا میگن به زور ۹ هزار بده 

اره بعت اون تعهد اگه بشه ایشالا تعهد ۸ ساله مثل اینکه همچنین گلم ❤️❤️❤️

خب پس 

هدفش مشخصه 

قبوله انشاالله 

کاش میتونست اگه نشد پردیس تهران یا بهشتی رو میزد هرچند هزینه اش زیاده 

قربونت والا نمیدونم چی میشه انشالله همه بتونن بهترین نتیجه رو ببینن من دیگه ته تلاشم بود خداکنه بتون ...

نه بابا بالای ۹ هزار میده حتما معدلت … همین الان برات توی بهمنی زدم گفت ۹۱۰۰ تا ۹۶۰۰ گفته وسط رو به خوشبینانه رو در نظر بگیرید که میشه ۹۴۰۰ شاید هم بیشتر چون زبانت رو خیلی عالی شدی اکثرا زبان رو خوب نشدن و سخت هم بود 

ایشالا 

خب پس هدفش مشخصه قبوله انشاالله کاش میتونست اگه نشد پردیس تهران یا بهشتی رو میزد هرچند هزینه اش زیاد ...

فکر نکنم بیاره پردیس رو چون تراز معادلش زیاد نیست