2777
2789
عنوان

من عقدم شوهرم بهم گفت همین چهارتا تا سوتینو داری

| مشاهده متن کامل بحث + 6718 بازدید | 126 پست
گفت یه جین بخرم گفتم نه یه جین کمه ۷ ۸ تا جین میخام

بببخشیدا زر میزنه 

خواسته کم نیاره گفته یه جین بخرم

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا عجباااآ این مردا رو مجازی پررو کرده

هر سوتین ۵۰۰ تا ۶۰۰ پولشه

ماهم که میلیاردر نیستیم والا سالی ۵ ۶ تا خریدن کفایت میکنه خراب هم ک نمیشن راحت آدم و میبره

بگو دلت هوس پسته ترش کرده خودت هزینش و متقبل شو عزیزم

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️

گفت یه جین بخرم گفتم نه یه جین کمه ۷ ۸ تا جین میخام

ببین اصلا غصه نخوریا حرصم نخور یعنی یکجوری گفتی الان داره تو دلش منفجر میشه.

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

برا دوتا ممه پنج تا سوتین ؟ دوتا هم جوابه دیگه توقعات طبق طبق سگا به دورش وقو وق والا 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

حالا شرتای خودش ببینی رنگ و رو‌ رفته پاره ‌پورس🤣🤣😅

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

بببخشیدا زر میزنه خواسته کم نیاره گفته یه جین بخرم

همونننن اصلا میدونی یه جین چقدر گرونههههه یه سوتین اسفنجی جک دار خوب جنس خوب ۵۰۰ ۶۰۰ عه بعد جین ۱۲تاییش میدونی چقدر می افته🤦🏻‍♀️😂

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️

اسکله فکر میکنه سوتیناهم ارزونه تو شهر ما سوتین ۵۰۰ ۶۰۰ تومنه بردمش ی جین خرید حالش جا میاد

کاش دوسه تا برمیداشتی دیگه تاآخر عمر هرچی سوتین میدید جیغ میکشید

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

حالا شرتای خودش ببینی رنگ و رو‌ رفته پاره ‌پورس🤣🤣😅

همشونم یه رنگ.