2777
2789

قشنگگگ راحت بدون اینکه نگران باشی چجوری داری غذا میخوری دهنتو اندازه اسب ابی باز میکنی 

رفتم ساندویچ ژامبون بخورم توشو یه عالمه ژامبون و سس ریختم همه جا کثیف کاری شد ولی خیلیی چسبید جاتون خالی اگه تا الان ببدارید یه چی برید بخورید خیلی می‌چسبه بخدا😂😂😂

منم وقتی تنهام با دست غذا میخورم و واقعا برام لذتبخشه

الان نیاید بگید ایی کثیفه و فلان و بهمان اصلا ناخن ندارم قبلش هم خودم کلی دستامو میشورم

مونگول که نیستم😂

زندگی من آن چیزی است که برایش میجنگم🗽

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امشب مهمون داشتیم شامو زود اوردن من یه کفگیر برنج ریختم گفتم تا صبح بیدار میخورم دیگه مامانم داد کل غذارو بردن😭😐 اینم بگم چون مهمون خانواده ی خودش بود بهترین حالت پخته بود فکر نکنم دیگه تا مهمونی بعدی به خوشمزگی امشب بپزه 

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

منم وقتی تنهام با دست غذا میخورم و واقعا برام لذتبخشهالان نیاید بگید ایی کثیفه و فلان و بهمان اصلا ن ...

هیچوقتتتتت نتوسنتم با دست بخورم اصلا اعصابم خورد میشه غذای تو دستمو تا دونه ی اخرشو نمیتونم بخورم با قاشق یه چیز دیگست خدایی

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️