2777
2789
عنوان

یواشکی غذا خوردن چه حالی داره نصف شبی

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15725228/با-سلیقه-های-سایت-میشه-بیاید-عکس-کفشامو-ببینید-نا ...

تورو امام زمان گزارشش کنید شناسایی شدم زندگیم رو هواس

کی فکرشو میکرد تو این سن اینقدر غمگین و بلاتکلیف باشیم.

هیچوقتتتتت نتوسنتم با دست بخورم اصلا اعصابم خورد میشه غذای تو دستمو تا دونه ی اخرشو نمیتونم بخورم با ...

نه فکر میکنی،بخدا با دست ی مزه دیگه ای داره

البته من فقط زمانی که تنهای تنهام با دست میخورم حتی جلوی مامان بابام و صمیمی ترین دوستم هم این کارو انجام نمیدم چون کار تمیری نیست به هرحال

زندگی من آن چیزی است که برایش میجنگم🗽

نه فکر میکنی،بخدا با دست ی مزه دیگه ای دارهالبته من فقط زمانی که تنهای تنهام با دست میخورم حتی جلوی ...

نه بابا امتحان کردم اصلا باهاش کنار نیومدم شوهرخالم شمالیه غذاهای شمالی خودش میپزه خالم دعتمون میکنه با دست همه حمله میکنن با لذت میخورن من اصلا نمیتونم بهم مزه نمیده

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

نه فکر میکنی،بخدا با دست ی مزه دیگه ای دارهالبته من فقط زمانی که تنهای تنهام با دست میخورم حتی جلوی ...

دقیقا منم مثل توام فقط تو خلوت خودم میتونم با دست غذا بخورم یعنی دوستم لختمو دیده ولی با دست غذا خوردنمو نه😂😂😂😂

هلنا من خورشت سبزی گرم کردمفقط صدا ماکرویو زیاده😂😂😂

فقط یه نکته از طرف من 

دو سه ثانیه مونده به پایان زمان درش بیار و گرنه بوق میزنه همه بیدار میشن😂😂

خدایی ببین چه نکته هایی بلدم