2777
2789
عنوان

یواشکی غذا خوردن چه حالی داره نصف شبی

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 50 پست
من خیلی وابسته به لبنیاتم صبحونه حتما باید پنیر یا خامه باشه روزی گاها دو لیوان سه لیوان شیر میخورم ...

😂😂😂

حالا من چون به لبنیات حساسیت دارم و اگزما میزنم بجز بستنی باقی چیزا رو خیلی خیلی کم میخورم شاید برای همین سخت نبوده

ولی بستنی رو هر روز میخوردم عاشق بستنیم اما خب دیگه تصمیم گرفتم فعلا بگذرم ازش چون شهریور میخوام برم عروسی گفتم پوستم تا اون موقع یکدست بشه

زندگی من آن چیزی است که برایش میجنگم🗽

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تد مدرسه غذا میخورم روزای دیگه اصلا خوب نیست هول هولکی تو یه ربه خیلی وقتا سر پایی غذا میخورم بع ...

من به خاطر بچه م باید هول هولکی غذا بخورم. اول که باید غذای اون رو بدم بعد هم برم دنبالش که خرابکاری نکنه. تا غذاش تموم میشه دست منو میکشه که ینی پاشو بریم. اگر هم بذاره دو دقیقه بشینم غذا بخورم یا یه چیزی پیدا میکنه بکنه توی چش و چال من یا هم غذاهای توی بشقابم رو میریزه اینور اونور. بعضی وقتا که خونه نیست میبینم برحسب عادت بازم سر پا و هول هولکی دارم غذا میخورم.