2777
2789

امروز رفتم سیب زمینی سرخ کرده بگیرم 

جلو فست فود سطل بزرگ هم بود 

ولی کلی آشغال سس رو زمین بود!!!!

چه لذتی داره اشغال زمین ریختن؟

مگه چقد انرژی می بره آدم یه کم صبر کنه تا به سطل زباله برسه؟! 

حتی بعضیا تو دومتری سطل زباله آشغال می ریزن زمین!!!

واقعا متوجه نیستید کارتون زشته 

حتی اگر سطل هم اطرافمون نباشه میتونیم نگه داریم تا وقتی پیدا کنیم 

خیلی مساله ساده ای هست ولی نمیدونم چطوریه که رعایت کردنش سخته!!!!!!!!!! 

من اگر شخصی جلوم این کارو بکنه تذکر میدم حتما

همه تذکر بدن فکر کنم وضع جامعه بهتر بشه

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تذکر نمیدم چون حوصله دهن به دهن شدن با ادم هارو ندارم مخصوصا از نوع گاوش اما خودم تنها اشغالی که ریختم بیرون پوست تخمه بود اونم تو جاده قم تو خیابون واقعا بی فرهنگ بازیه یا ادامش چسبوندن  

کی حوصله داره وقتی میشه انداخت زمینمشکل من نیس اشغالی بزارن ما نریزیم توی پارک اینا مشکل شهرداری هست ...

راستش این واقعا نشونه کم عقلی و کم گذاشتن خانوادست

مگه یه لیوان و یه بطری تو کیف و دست گرفتن چقدر آزارت میده؟

شهرداری که تو خیابون نمیخوابه فقط اون کارگر بدبخت هی کمرش خم میشه که اون اشغال شما رو بندازه چرا نمیری از شهرداری منطقه مطالبه کنی؟

یه باریستای مو فرفری🌱💓پرندگان در قفس به پرندگان آزاد بالای سر خود حسادت میکنند...

راستش این واقعا نشونه کم عقلی و کم گذاشتن خانوادستمگه یه لیوان و یه بطری تو کیف و دست گرفتن چقدر آزا ...

مهم نیس

اشغالی بزارن که ما زمین نریزیم

توی محرم باید از خیابون رد بشیم اشغال بریزیم

خو لجن هر قدم اشغالی بزار که ادم چای میخوره بریزه داخلش

مهم نیساشغالی بزارن که ما زمین نریزیمتوی محرم باید از خیابون رد بشیم اشغال بریزیمخو لجن هر قدم اشغال ...

توی محرم بیشتر این مشکلات نبود سطل زباله مال هیئت هاست که فقط بلدن آب شکر بدن به مردم

دیگه اون هیئت و شهردار گاوه ببخشید مردم که گاو نیستن یه لیوان بگیر دستت تو خونه بنداز مگه چقدر سخته؟

گناه اون کارگر شهرداری چیه مگه با حقوق چندرغاز باید این حجم زباله جمع کنه بخاطر نفهم بودن خیلیا

یه باریستای مو فرفری🌱💓پرندگان در قفس به پرندگان آزاد بالای سر خود حسادت میکنند...

توی محرم بیشتر این مشکلات نبود سطل زباله مال هیئت هاست که فقط بلدن آب شکر بدن به مردمدیگه اون هیئت و ...

یه لیوان نیس

ما توی محرم 10 تا چای خواستیم بخوریم خریم مگه بزاریم توی کیف گوشی همه چی خیس بشه

وای مردم ایران چرا اینجوری ان

خر تراز اینا وجود نداره😐

یه لیوان نیسما توی محرم 10 تا چای خواستیم بخوریم خریم مگه بزاریم توی کیف گوشی همه چی خیس بشهوای مردم ...

چقدر بی فرهنگ و بیشعوری یعنی عقلت نمیکشه لیوانایی که ازشون خوردی رو بزاری داخل هم حالا یه دستمالی چیزی بزاری یا باهاش داخل لیوان رو خشک کنی؟

از طرز صحبتت مشخصه عقلت در چه حدی هست هر حیوونی بود تا الان فهمیده بود باید چیکار کنه ولی شما...

قبل اینکه هم به کسی توهین کنی خودتو توی آیینه ببین