2777
2789
عنوان

یه سوال از اونایی که اشغال می ریزن زمین

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 22 پست
چقدر بی فرهنگ و بیشعوری یعنی عقلت نمیکشه لیوانایی که ازشون خوردی رو بزاری داخل هم حالا یه دستمالی چی ...

حقیقته

به قول اجیم میگه عقل نداره شهرداری روز محرم که مردم همه بیرونن اشغالی بزاره دمه دست

همه پرت میکردن مادرم گرفته بود دستش میگم پرت کن تا کی میخای توی دستت باشه وقتی  نمیزارن به ما چه

ما اشغالی دمه دستم باشه میریزم

حقیقتهبه قول اجیم میگه عقل نداره شهرداری روز محرم که مردم همه بیرونن اشغالی بزاره دمه دستهمه پرت میک ...

بقیه گاون شمام باید گاو باشی؟

شهرداریم از همه گاو تر

یه باریستای مو فرفری🌱💓پرندگان در قفس به پرندگان آزاد بالای سر خود حسادت میکنند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه لیوان نیسما توی محرم 10 تا چای خواستیم بخوریم خریم مگه بزاریم توی کیف گوشی همه چی خیس بشهوای مردم ...

ما میذاریم داخل هم کنار یه سطل آشغال نگه میداریم میندازیم

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

فک کردم فقط رو مخ منه سر همین با یه دختره بحث کردم گفتم یکی همسن پدرت باید اینجا و جمع کنه خب بذار تو یه پلاستیک ببر بندازسطل گفت دلم میخواد پول میگیرن که جمع کنن 💔😐

این کار بر زیر فشار امتحانا و کنکور داره له میشه رو مغزش راه نرین با تشکر🙏می‌گَم اَربابَم؛ می‌شَوَد نیمِه شَبی گُوشِه ی بِین الحَرَمِین مَن فَقَط اَشک بِریزَم طُ تَماشا بُکنِی؟ وَ مَن اَز دَرد دِلَم گویَمُ طُ گُوش کُنی ؟  ️

فک کردم فقط رو مخ منه سر همین با یه دختره بحث کردم گفتم یکی همسن پدرت باید اینجا و جمع کنه خب بذار ت ...

چه گستاخ! مگه اون کارگر شهرداری چقد حقوق میگیره 

تازه تا وقتی بیان جارو کنن سطح شهر کثیف و زشت میشه

ساحل و جنگل هوای که اصلا کسی نیست جمع کنه

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

چه گستاخ! مگه اون کارگر شهرداری چقد حقوق میگیره تازه تا وقتی بیان جارو کنن سطح شهر کثیف و زشت میشهسا ...

همین میخواستم بزنم تو دهنش 

این کار بر زیر فشار امتحانا و کنکور داره له میشه رو مغزش راه نرین با تشکر🙏می‌گَم اَربابَم؛ می‌شَوَد نیمِه شَبی گُوشِه ی بِین الحَرَمِین مَن فَقَط اَشک بِریزَم طُ تَماشا بُکنِی؟ وَ مَن اَز دَرد دِلَم گویَمُ طُ گُوش کُنی ؟  ️