2777
2789
عنوان

وقتی میگم من با بقیه فرق دارم یعنی این😒🚶‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 44 پست
چی هست؟😂

هی خواهر خوش به حالت تو میری بهشت

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیشد؟😐😂می ترسونین منو چرا؟😄خب باشه، قربونم برین خوبه؟😂

از اینکه دوم شخصم خوشم نمیاد چرا باهام غریبه شدی🙁😠

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

از اینکه دوم شخصم خوشم نمیاد چرا باهام غریبه شدی🙁😠

وای نه خدا نکنهههه😬

ببخشید فقط خواستم احترام نگه دارم. هر چی باشه ازم بزرگتری😅 وگرنه به من باشه که میگم عشق منی تو ژینو جووووون🫣😍😘😂😂

خراسان شمالی🤍

وای نه خدا نکنهههه😬ببخشید فقط خواستم احترام نگه دارم. هر چی باشه ازم بزرگتری😅 وگرنه به من باشه که ...

😂😂😂😂دیوانه مگ چقد بزرگترم 😑😐اقاااا من هنوز ۱۵ سالمه😟

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

اره هر چیزی ک قشنگ باشه میبینم

پنت هاوس 

انتقام از دیگران

گلوری

با شوهرم ازدواج کن

وقایع زندگی بهت نارنگی میده

پسر خوب

وقتی تلفن زنگ میخورد 

رویای پرنسس لعنتی 

جزیره

یه روز خوب برای سگ بودن 

گل شیطان 

مانهوا چی میخونی؟

انقدر دارم سریال میبینم چشمام در امده 😂💔

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

خب بگو چیه خواهر😐😂😂

هیچی یه ربات خیلی پاک و مظلوم😂💔💔

پنت هاوس انتقام از دیگرانگلوریبا شوهرم ازدواج کنوقایع زندگی بهت نارنگی میدهپسر خوبوقتی تلفن زنگ میخو ...

مرسی از معرفیت گلم..اسکرین شات گرفتم اونایی ک ندیدمو ببینم..بنظرت کدومش خیلی قشنگتره اول اونو ببینم؟🤓

مرسی از معرفیت گلم..اسکرین شات گرفتم اونایی ک ندیدمو ببینم..بنظرت کدومش خیلی قشنگتره اول اونو ببینم؟ ...

پنت هاوس 

افسردگی صدر در صد تضمینی 💔😂