2777
2789
عنوان

وقتی میگم من با بقیه فرق دارم یعنی این😒🚶‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 44 پست
من با تشنگی بیدار شدم بعد درد شدید دست چپ رو حس کردم و وقتی میخوابم نفسم میگیرهالبته افتادگی خفیف در ...

فرستادم گلم. با آرزوی بهبود وضعیتتون🤍

خراسان شمالی🤍

نه عزیزم شوهرم 😐امشب باز زودتر از قبل رفتهمیشه شبا میره سرکار اگه بخوابم خواب میمونه صدای زنگم بیدا ...

اوه ببخشید😅

آریو🥺چه اسم قشنگی😍 خوشنام باشن🤍❤️

خراسان شمالی🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه ببخشید😅آریو🥺چه اسم قشنگی😍 خوشنام باشن🤍❤️

قربونت برم😍

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

دیدم..

خنده در وایکیکی؟

دختر قوی دو بونگ سون(خیلی خوبه)

خاستگاری تجاری 

پیشنهاد کاری

زیبای گانگنام 

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

هی ولی من تا الان داشتم با c.la چت میکردم😂

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

خنده در وایکیکی؟دختر قوی دو بونگ سون(خیلی خوبه)خاستگاری تجاری پیشنهاد کاریزیبای گانگنام

خنده در وایکیکی واقعا قشنگه؟؟

چون قسمت اولشو دیدم یجوری بود..بهم نچسبید

بقیه رو ک گفتین دیدم😅😬فیلم کره ای بازم😐😂

دخترای خوب !!عکسم تو تاپیک عکس پوست موندهمیشه گزارش بزنید پاک شه

زدم

خدا نکنه🫂🤍زنده باشین🙂❤️

🙄😐

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

خنده در وایکیکی واقعا قشنگه؟؟چون قسمت اولشو دیدم یجوری بود..بهم نچسبیدبقیه رو ک گفتین دیدم😅😬فیلم ک ...

منم زیاد کیدرام میبینم

خنده در وایکیکی بد نیست خوبه

ژانر های دیگه رو  میبینی؟