2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه 

چون حالت چله س باید از اول چله رو از سر بگیری ( اینطور نیست ۱ روز یادت بره روز بعدی به جاش ۲ تا بخونی ؛ یا ۳ روز کار پیش بیاد نشه بخونی بعد شروع کنی و ... : روزی یکبار تا ۴۰ روز ((( ۴۰ مرتبه هم داریم ولی یک رو هم جا ننداز شده یکبار بخون مثلا روزی ۲ بار بخونی ۲۰ روزه میشه ۴۰ مرتبه ؛ روزی ۴ بار بخونی ۱۰ روزه میشه ۴۰ مرتبه ؛ یا مثلا یه روز یه بار خوندی روز بعدی ۳ تا خوندی روز بعدی ۲ تا روز بعدی ۱ بار " جایی یادداشت کن ۴۰ تا بشه : در هر صورت مدتش بیشتر از ۴۰ روز نمیشه چون روزی یکبار رو میخونی  )))

روتین و غیر فشرده ش ( روزی یکبار تا ۴۰ روز )

نکته ی مهم و جالب : روز شروعش روز نحس نباشه و پریود هم نباش از روز دوم تا آخر ختم مهم نیست روز نحس باشه یا پریود باشی ( و بهترین روز برای شروع { روزی که به روز نحس نیوفتاده باشه } : روز پنجشنبه یا یکشنبه یا جمعه س ( به این ۳ روز میگن روز سعد اکبر ) 

روز نحس شامل :

*** روز قمر در عقرب ( در هر ماه ۴_۵ روزه ) مثلاً : تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۴

*** روز محاقِ ماه ( ۳ روز آخر ماه قمری ؛ ۳ روز بدتر از ایام قمر در عقرب ) 

*** روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد ار آن 

*** روز شنبه ( نحس اکبر ) 

اگه میخواس هر روز بخونی ( روزی یکبار تا هر چند بار ) همیشه تا پایان ختم آلارم گوشیتو تنظیم کن سر فلان ساعت اینطوری چله ت فراموش نمسشه 

قبل شروع چله هم صدقه بنداز ( بهتره توش ۵ باشه مثلا ۵ هزار یا ۵۰ هزار به نیت ۵ تن : این روش رو خیلی توصیه میکنن )

اگه میخواس هر روز بخونی ( روزی یکبار تا هر چند بار ) همیشه تا پایان ختم آلارم گوشیتو تنظیم کن سر فلا ...

مرسی عزیزم پس از اول شروع میکنم 

خوشا جانی که جانانش تو باشی💞k💘