2777
2789
عنوان

شوهرم امشب پُشتک زد

340 بازدید | 20 پست

دخترم ۱۰ساله ماشالله خیلی پر شور و هیجانه همه کاراشو با خنده و شوخی و حرکات اضافی انجام میده 

مثلا میخواد بره دستشویی انگاررفیلم تام کروزه از نیم متر اونورتر گارد میگیره میپره تو دستشویی  لیز میخوره 

باقی کاراشم اینطوری (البته بیرون مودب و عاقله تو خونه اینطوره)

شوهرم گله میکرد بهم  چرا این غیر عادیه مثل ادم برخورد نمیکنه همه چیو مسخره میکنه 

بهش گفتم بچس بزار بچگی کنه چرا این حسای خوبشو سرکوب کنیم بزار بهش خوش بگذره  شاید ما بزرگا عجیبیم شاید اون طبیعیه و سختگیری و بکن نکن های ما عجیبه 

شوهرمم غیرتی شد گفت اره میدونم  من عجیبم من باید تغییر کنم و خودشو سرزنش کرد 

بعد که دخترم اومد پیشمون شوهم شروع کرد به تقلید حرکات دخترم کارهای عجیب غریب و ملق زدن و پشتک زدن .دخترم پخش زمین از خنده

دوتا پشتک زد کتفش در رفت 🤣

بهش میگم اخه ادم عاقل تو با وزن ۸۰ کیلو کارای بچه ۱۰ساله رو انجام میدی 

حالاهم خوابیده فردا ببینیم دستشو  چیکار کنیم 

خوبه دفعه دیگه من مشاوره ندم

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣🤣🤣

چقد خوبین شماها😍😂

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

سلامت روان از تاپیکت میبارهچه خانواده خوبیی بمونید برا هم😂🙏😍😍

والا نه خودم که گاهی دیونه میشم با بچه ها .دیگه اونشب فاز روشنبکری و نصیححت داشتم 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

وااای 😂

˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗It's my first time I living this life,DUH                     تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                               <کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود:)>                                                                                                                                                          "INTP⋆.˚✨️⋆

شاید دخترت بیش فعالهالبته شاید

بله دکتر هم  اول گفت ممکنه باشه  ولی  دخترم خیلی هیجانیه و بابتش قرص ضد هیجان هم میخوره ولی بیش فعال نیس شکر حدا 

جای برادری عاشق شوهرت شدم 😅😅کاش شوهر منم اینجوری بود

همیشه عصبی و سختگیره دیگه یه بار گودک درونش فعال شد وگرنه دلت نخواد 

تاریخ عضبیییییتووووو

😎😎😂😂

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

🤣🤣🤣🤣چقد خوبین شماها😍😂

خوبی از خودته 

خوبی از خودته

❤️❤️

همیشه دلتون شاد باشه در کنار همدیگه