2777
2789
عنوان

به نظرتون چه کلاسی خوبه برای این سن

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 47 پست
کلاس زبان و چرتکه بره ریاضی خیلییی واسش زوده.

چرتکه قبل از مدرسه یاد بگیره دیگه به سختی میتونه جمع و تفریق رو یاد بگیرن و بعد ضرب و تقسیم ، پایه ریاضی شون ضعیف میشه تا آخر 

از یه معلم شنیدم 

به قران این همه وسایل بازی داره می ره اچار بر میداره میوفته به جون وسایل می‌گم داری چیکار میکنی ؟ می ...

ای جااااان🤣🤣😍😍

اشکال نداره بزار کنجکاوی کنه

بیش فعالیم چیزی نیست شما تشخیص بدی،اگر بیقراری زیادی داره یا نمیتونه با بقیه بچه ها بدرستی ارتباط بگیره میتونی ببری پیش روانشناس برای تشخیص بیش فعالی.

چیزی که تو رو نمی‌کُشه باعث میشه تراپیستت پولدار بشه💋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزدلممامان خوشگلبچه تو این سن شخصیتش شکل میگیره و ساخته میشه. استعداد و مهارت بعدها قابل پرورش هست ...

اصلا توی خونه نمی‌مونه پرده هارو کنده ، میز تلویزیون رو زد شکست تیکه تیکه شد دوتا پلاستیک زباله فقط خورده شیشه جمع کردیم ، درا کابینتا می کنه می گه دارم درستشون می کنم ، می گخ شاید اینحوری بهتر بشه 

خاطرات مثل خون ازم میرن...

ساخته بشه مطابق آرزوهای شما؟! اون بچه است در نهایت باید بره دنبال علایق خودش سخت نگیرید

اخه هم زندگی واسه ی ما نذاشته این خونه شده مثل لولیا ، هم خودش تنهاییش می کنه میاد می گه دلم گرفته ، هم ی جورایی حس می کنم علاقه داره

اگر از الان ببریش کلاس خصوصا کلاس هایی مثل ریاضی و......کلا استعدادشو میگیرید چون خستش میکنید کلاسای ورزشی و موسیقی و این قبیل چیزها اونم اگر خودش دوست داشت خوبه هر چند من بودم نمیبردم بنده معلم ابتدایی و مدرس زبان انگلیسی هستم پسر 10سالم فقط کلاس فوتبال میره....

چرتکه قبل از مدرسه یاد بگیره دیگه به سختی میتونه جمع و تفریق رو یاد بگیرن و بعد ضرب و تقسیم ، پایه ر ...

شنیدم اونایی که چرتکه میرن از ۴.۵ سالگی ریاضی واسشون آب خوردنه .

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان‌ به شاهی من شادمان مردمان‌ به بابل درآمد سپاهی زمن‌ رها کردم این سرزمین راز مرگ‌ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم‌ به کارستمدیده پرداختم‌کسی رانباشد به کس‌ برتری برابر بود مسگر و لشکری‌ پرستش‌ به‌ فرمانم‌ آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین‌ خراجم دهدشاه وچادرنشین‌ زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است‌ به گیتی شکوفایی و دانش است‌ چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن‌ نه با مومیایی کنیدم کفن‌ که هر بند این پیکرم بعد از این‌شود جزئی از خاک ایران زمین‌که هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین.                                                                                            زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

ای جااااان🤣🤣😍😍اشکال نداره بزار کنجکاوی کنهبیش فعالیم چیزی نیست شما تشخیص بدی،اگر بیقراری زیادی د ...

اتفاقا ی جوری ارتباط برقرار می کنن خودمونم هنگ می کنیم😂 میریم بیرون سرشو میاره بیرون سلااام خانممم کجا داری میری ، توی پارک‌میره سریع با همه دوست میشه ادرس می پرسه حرف می‌زنه 

اصلا توی خونه نمی‌مونه پرده هارو کنده ، میز تلویزیون رو زد شکست تیکه تیکه شد دوتا پلاستیک زباله فقط ...

خب انرژیش زیاده و باید تخلیه بشه

میتونی یه کلاس ورزشی چیزی ثبتنامش کنی.اونطوری اون انرژیش تخلیه میشه یا بیرون با بچه ها بازی کنه

اتفاقا ی جوری ارتباط برقرار می کنن خودمونم هنگ می کنیم😂 میریم بیرون سرشو میاره بیرون سلااام خانممم ...

وای مردم واسش که🤣🤣😍😍😭😭خدا حفظش کنه واستون🤣

باهوشه ماشالا

اخه هم زندگی واسه ی ما نذاشته این خونه شده مثل لولیا ، هم خودش تنهاییش می کنه میاد می گه دلم گرفته ، ...

با یک روانشناس کودک حتما مشورت کنید چون نمونه مشابه اش رو دارم داستان دارم باهاش الان نه ساله هست مثلا یادشه سه ساله بوده رفتیم کجا بعد شام چی داشتیم اون شب!

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اخه کاش بچگی میکرد بیشتر توی خونه داره به خودش اسیب کیزنه بدرک وسایل خونه

عزیرم خب مراقبش باش و به شیطنتاش جهت بده تاخسته بشه،راضی بشه و آسیب هم نبینه،خدا حفظش کنه معلومه که باهوشه ولی فعلا از هوشش برای بازی کردن استفاده کن و نزار این مهارت و تواناییش کمرنگ بشه تا به وقتش شکوفا بشه حداقل تا ۵ سال اجازه بده آزاد باشه.

اگر از الان ببریش کلاس خصوصا کلاس هایی مثل ریاضی و......کلا استعدادشو میگیرید چون خستش میکنید کلاسای ...

اخه میبرمش پارک اینقدر می دووه اینقدر اذیت می کنه خودش اوکی میشه من از اونور باید کمر درد و پا درد بکشم شب ، تو خونه بمونم می گه دلم گرفته عصبی میشه بیشتر اذیت می کنه ، مهد هم بره سر ادیت کردنش هیچ‌کسی گردنش نمی گیره

خب انرژیش زیاده و باید تخلیه بشهمیتونی یه کلاس ورزشی چیزی ثبتنامش کنی.اونطوری اون انرژیش تخلیه میشه ...

بیرون که میره جدا از اینکه خودش کلی زخمی میشه اینقدر میوفته( جالبه اصلا گریه هم‌نمی کنه ) ، از اونور شب خودم از کمر دردو پا درد میمیرم