2777
2789
عنوان

به نظرتون چه کلاسی خوبه برای این سن

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 47 پست

ریاضی اینا نه 

کلا ببین چی دوست داره

زبان که الان واجبه

می‌تونه کلاس موسیقی چیزی هم بره

ولی کلا ۳ سالشه بچه هست کلاس فک نکنم خیلی براش مفید باشه

همین که سعی کنی به عنوان بازی یا روزمره کم کم باعاش انگلیسی صحبت کنی میتونه خیلی براش مفید باشه

ولی خب اینطور نباشه که سخت بگیری بهش 

به هیچ عنوان 

کلا سعی کنی گوشش به این کلمات عادت کنه و کم کم صحبت کنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیرون که میره جدا از اینکه خودش کلی زخمی میشه اینقدر میوفته( جالبه اصلا گریه هم‌نمی کنه ) ، از اونور ...

چطوری نمیخوریش🤣من دلم رفت واسش

یام یامممم

بنظرم خیلی باهوشه و EQ بالاییم داره

ولی واسه کنترل این انرژیش با روانشناس مشورت کن

چیزی که تو رو نمی‌کُشه باعث میشه تراپیستت پولدار بشه💋

با یک روانشناس کودک حتما مشورت کنید چون نمونه مشابه اش رو دارم داستان دارم باهاش الان نه ساله هست مث ...

ی اوضاعی دارم من ...

خیلی شری می کنه خیلییی به جنون رسیدم

خاطرات مثل خون ازم میرن...

عزیرم خب مراقبش باش و به شیطنتاش جهت بده تاخسته بشه،راضی بشه و آسیب هم نبینه،خدا حفظش کنه معلومه که ...

بهم میگه : می‌خوام خلمان بجم😂😍 ،،،،، اسیب رو‌که هم‌میبینه هم میزنه سیمای تلویزیون زوی سقف بستیم مبلارو بردیم ی جای دیگه هیچی جز فرش توی خونه نیست

ریاضی اینا نه کلا ببین چی دوست دارهزبان که الان واجبهمی‌تونه کلاس موسیقی چیزی هم برهولی کلا ۳ سالشه ...

زود یاد میگیره ولی می خواستم بره کلاس بچه هارو ببینه کمتر اذیت کنه بیش از حد وضعش داغونه منم خوب نمی تونم گاهی اوقات خودمو کنترل کنم دعواش می کنم گاهی اوقات ناخواسته می زنمش از اون ور اعصابم می ریزه بهم نه می تونم کارای خودم برسم نه هیچی

ی اوضاعی دارم من ...خیلی شری می کنه خیلییی به جنون رسیدم

امیدوارم آینده فوق العاده درخشان و پر از موفقیت داشته باشن که به وجودش هر لحظه و هرجا افتخار کنید 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

زود یاد میگیره ولی می خواستم بره کلاس بچه هارو ببینه کمتر اذیت کنه بیش از حد وضعش داغونه منم خوب نمی ...

کلاس واقعا زوده

اگ بتونه مهد کودکی بره که علاوه بر بازی اونجا زبان انگلیسی یاد بگیره عالیه 

چطوری نمیخوریش🤣من دلم رفت واسشیام یاممممبنظرم خیلی باهوشه و EQ بالاییم دارهولی واسه کنترل این انرژی ...

باباش می گم ببریمش میگه بچه واسه همین کاراس... اتفاقا الان بیدار شده میگه تشنمه اب می دمش می خواست باز بخوابه اومده تو چشام نگاه می کنه میگه رفتیم شهربازی اون مردیکه خرو بهم گفت کوچولویی نمی تونی سوار شی صبح می رم می کوشمش😂🤦🏻‍♀️

کلاس واقعا زودهاگ بتونه مهد کودکی بره که علاوه بر بازی اونجا زبان انگلیسی یاد بگیره عالیه

اینقدر اذیت می کنه می ترسم بره عادت کنه بگن نمی تونن کنترلش کنن باز بیارمش خونه اذیت شه

باباش می گم ببریمش میگه بچه واسه همین کاراس... اتفاقا الان بیدار شده میگه تشنمه اب می دمش می خواست ب ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣واااایییییییییی

چیزی که تو رو نمی‌کُشه باعث میشه تراپیستت پولدار بشه💋