2777
2789
عنوان

به نظرتون چه کلاسی خوبه برای این سن

269 بازدید | 47 پست

بچه هست حدود سه ماه دیگه میشه سه سالش ، خیلی زود راه رفتو خیلی زود شروع کرد حرف زدن و همه چی می گفت که فکر می کردیم عادیه اکثرا بچه ها همینن ، پارسال خیلی رندوم شروع کرد از یک تا چهل شمردن .... مثلا ساعت یک شب وقتی همه جا تاریکه از یک جایی که فقط یکبار رفتیم رد میشیم شروع می کنه که کی و چه زمانی و برای چه کاری اونجا رفته بودیم قبلا ، هر فیلمی رو یکبار میبینیم تیکه کلام هر بازیگر رو سریع حفظ می شه ،،،، رمزی صحبت می‌کنیم طرف مقابل هیچی نمی فهمه ولی این میاد می گه ما داشتیم راجب چی رمزی حرف میزدیم ،، به نظرتون الان بره کلاس ریاضی و زبان و این چیزا برای چند سال بعد خسته نمی شه؟

خاطرات مثل خون ازم میرن...

بذارید بچگی کنه 

این چیزهایی که گفتین دلیلی نداره برای سخت گرفتن بهش

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا وقتش نیست 

بچه باید بچگی کنی

بچه ی ۳ ساله هنوز بیس یه زندگی نرمال رو یادنگرفته

و سنیه که بااااید مشغول بازی باشه.بازی صرفا به منزله ی سرگرمی نیست،با بازی یادمیگیره مهارتهارو

آقا نمی‌خوام داستان زندگیم حماسی باشه، من می‌خوام یه رمان زرد بی‌محتوا باشم.

اشتباه محضه زیر ۶ اموزش ریاضی یا زبان از لحاظ روانشناسی درست نیس

واقعا؟؟ اخه پس چیه تبلیغ می کنن از  سه چهار سالگی ببرید کلاس ریاضیو چمیدونم زبان

کلاس زبان و چرتکه بره ریاضی خیلییی واسش زوده.

از محبت تلخها شیرین شود وز محبت مسها زرین شوداز محبت دردها صافی شود وز محبت دردها شافی شوداز محبت خارها گل میشود وز محبت سرکه ها مل میشوداز محبت دار تختی میشود وز محبت بار تختی میشوداز محبت سجن گلشن میشود  بی محبت روضه گلخن میشوداز محبت نار نوری میشود وز محبت دیو حوری میشوداز محبت سنگ روغن میشود بی محبت موم آهن میشوداز محبت حزن شادی میشودوز محبت غول هادی میشوداز محبت نیش نوشی میشود وز محبت شیر موشی میشوداز محبت سقم صحت میشود وز محبت قهر رحمت میشوداز محبت مرده زنده میشود وز محبت شاه بنده میاز محبت مرده زنده میشودوز محبت شاه بنده می شوداز محبت گردد او محبوب حق گرچه طالب بود شد مطلوب حق

این آموزشگاه های آکادمی پازل هوش بفرستش

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

اخه می خوام همین الان ساخته بشه

عزیزدلم

مامان خوشگل

بچه تو این سن شخصیتش شکل میگیره و ساخته میشه. استعداد و مهارت بعدها قابل پرورش هستش نگران نباش

الان محیطشو سالم نگه دار.چون یاد میگیره.رو خودت و همسرت کار کن.اینطوری ساخته میشه بچه

آقا نمی‌خوام داستان زندگیم حماسی باشه، من می‌خوام یه رمان زرد بی‌محتوا باشم.

اخه می خوام همین الان ساخته بشه

ساخته بشه مطابق آرزوهای شما؟! 

اون بچه است در نهایت باید بره دنبال علایق خودش سخت نگیرید

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اصلا وقتش نیست بچه باید بچگی کنیبچه ی ۳ ساله هنوز بیس یه زندگی نرمال رو یادنگرفتهو سنیه که بااااید م ...

به قران این همه وسایل بازی داره می ره اچار بر میداره میوفته به جون وسایل می‌گم داری چیکار میکنی ؟ می گه دارم دستکاه پمپ برای خونه درست می کنم ، اصلا پیش فعاله داغونه نمی فهمم چطور رامش کنم لاقل کاش نیم ساعت بازی می کرد