2777
2789
عنوان

دخترم گفت کاش اتاق واسه خودم داشتم 😟

| مشاهده متن کامل بحث + 1294 بازدید | 79 پست
خب که چی اینجا میگی نگفت که شما داری یا نه

فکر کنم منظورشون این بود ربطی به اتاق جدا نداره بچه باید خودش درسخون باشه

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره لجبازی میکنن باهم به دختر بزرگم میگم هر جقدر به خواهرت بگی سروصدا نکن برو بیرون اون بیشتر لج میک ...

عزیزم تنها چاره کار اینکه اتاق هاشون یه مدت جدا کنی اونم نوجوانه سن غرورشه اونم بچه باهم نمیسازن.

به نظرم دخترتون رو کمی بسازتر بار بیارین برا خودش بهتره  دو روز دیگه خوابگاهی جایی باشه اذیت میشه 

براش گوشگیر طبی بخرید

برا کوچیکه تفریح فراهم کنید و اصلا مستقیم بهش نگید نکن چون لج میبره

یه چادر کوچولو براش کنار هال بزنید شاید خوشش بیاد

اتاق خودتون و همسرتون هم دست نزنید دو نفره شما و همسرتون خیلی مهمه که امن و خصوصی باشه

غصه نداره قدیما مگه بچه ها چطور درس میخوندن و رتبه های بالا داشتن؟

خداروشکر که همین هم دارید

حل میشه فقط بایر از خدا کمک بخواین و راهکار های مختلف امتحان کنید

تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️
آخی دخترا چقدر گوگولین پسر من تیرآهنم خالی کنن حواسش نیس😂

بچه ی اینجوری خوبه، خدا حفظش کنه براتون😍😍😍😍

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

همونننن ، کلا از ایناس که تو دهنی نخورده

بخدا من یکم عر میزدم مامانم جوری فحشم میداد جوری که به گه خوردن میوفتادم

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️