2777
2789
عنوان

نگران شدم

92 بازدید | 16 پست

سلام 

خانوما من حدود ۱۴ ساله ک عینک میزنم و قصد دارم عمل کنم سال آینده. امسال نمیتونم 

بعد عینکی ک میزنم چندین سال هست که دارم ازش استفاده میکنم .

من تا حالا دکتر بهم نگفته چشمات استیگماته، اخیرا ۲ نفر که منو دیدن بهم گفتن عه چشمات هم ک آستیگمات هست! بعد من گفتم نه نیست 

آستیگمات یعنی کج نگاه میکنم؟؟ و بخاطر عینکم هست ک قدیمیه ب نظرتون؟ یکم نگران شدم نکنه ظاهر چشمام یه جوری شده خودم نفهمیدم. دکتر میرم ولی میخوام بدونم آستیگمات یعنی چپ بقیه رو نگاه میکنم؟😔

مرزهای علمی رو جا ب جا کردن اون دونفر بی سواد

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استیگمات خواهرم داره ولی اصلا چپ نگاه نمیکنه اتفاقا خیلی صافه😂 استیگمات ی چیزی مثل دور بینی و نزدیک ...

واقعا؟ آخه فک میکنم تو عوام مردم جاافتاده ک آستیگمات یعنی چپ نگاه میکنه

منظوری نداشتن ولی فکر کردن آستیگماته

تو چرا باور کردی

آستیگمات رو فقط پزشک میتونه تشخیص بده اونم با دستگاه

بعدش آستیگمات ینی قرنیه ی چشم ب جای اینکه کروی باشه بیضی هس

این با چشم عادی قابل دیدن نیس ک

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

چ ربطی داره آستیگمات یعنی هم دور هم نزدیک بد میبینی خواهر و مامانم هستن

پس چجوری از رو عینک رو چشمم تشخیص دادن؟😔 پیش هم نبودن این دو نفر که بهم گفتن  ، تو دو تا فضای متفاوت بود ولی دیدم هی میگن آستیگماته گفتم از کجا می‌فهمن! لابد ظاهر چشمم یه مدلیه😔

تو چرا باور کردیآستیگمات رو فقط پزشک میتونه تشخیص بده اونم با دستگاهبعدش آستیگمات ینی قرنیه ی چشم ب ...

منم تعجب کردم، من خودم فک میکردم آستیگمات یعنی چپ نگاه کردن، بعد عینکم چند بار کج شده دادم تعمیر گفتم شاید اون باعث شده چشمم اینجوری ب نظر برسه

نمیدونم تازه دوستمم از کلاس چهارم استیگمات داشت اصلا اینطور نبود

یعنی تو دید عوام مردم آستیگمات به معنی چپ نگاه کردن نیست؟ چون من خودم قبلا ها میدیدم یکی یکم چپ نگاه میکنه میگفتم لابد آستیگماته

استیگمات مشکل داخل چشم هستش ظاهر چشم رو تغییر نمیده 

اکانت دست دو خواهر یکی متولد ۷۸ یکی متولد ۸۳ ، من سحرم از سال ۹۷ کاربر فعال نی نی سایت بودم شاید از دوستان قدیمی چند نفری منو یادشون باشه ولی بخاطر مشکلی که برام پیش اومد شاید بعضیا در جریان باشن یه سال نبودم و مشکلاتی برای کاربریم ایجاد شد پس تصمیم گرفتیم شروعی جدید داخل نی نی سایت داشته باشم ❤ همتون عشقای منید ❤❤

منم تعجب کردم، من خودم فک میکردم آستیگمات یعنی چپ نگاه کردن، بعد عینکم چند بار کج شده دادم تعمیر گفت ...

ن عشقم معنای علمی آستیگمات اینه ک گفتم