2777
2789
عنوان

چرا تاپیک فیک میزنن که چی بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 43 پست

من اونایی که فیک میزنن هم درک میکنم تو مرکز توجه بودن خیلی حال میده 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

خواستگارای ۹۸ درصد نی نی سایتی ها:دندون پزشک-دکتر🗿🖐️

نصف خودشون هم همینن

بعد تا میگی پزشکا بیان ازشون سوال دارم یه نفر نیست بیاد!

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زاده‌ای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواستگارای ۹۸ درصد نی نی سایتی ها:دندون پزشک-دکتر🗿🖐️

سال ۹۷ اینا بود تقریبا، اونایی که قدیمی هستن می دونن اون وقتا همه خواستگار ها و شوهرا شرکت نفتی بودن:))) 

درود👋همون شیرین معروفم، شیرین زن آقامون خسرو، از دیار ارمنستانم و از خون ایران! یه روز یه ورپریده ای به اسم شاپور اومد و نقاشی منو کشید بعد از وجنات یکی از دوستاش به اسم خسرو برام تعریف کرد و من قند تودلم آب شد! چند وقت بعد اومد و به من گفت نقاشی منو به خسرو نشون داده و اونم دل به من باخته؛ الانم برام این انگشتر و نامه رو فرستاده و از من دعوت کرده تا به قصرش برم!. منم راه افتادم به سوی تیسفون(پایتخت ایران ساسانی) تا ببینم کیه این شاهزاده خوش سر و سیما که همه ازش تعریف میکنن. در همین حین خسرو عجول هم دلش طاقت نیاورده بود و راه افتاده بود سمت ارمنستان تا منو ببینه.من رفتم تیسفون ولی گفتن شاهزاده رفته ارمنستان پی شیرین نامی. اونم رفته بود ارمنستان به کاخ عمه من و فهمیده بود من اومدم تیسفون و زده به کاهدون!. عمه من "مهر بانو "ملکه و والی ارمنستان بود، برام خبر فرستاد تا خودمو برسونم چون شاهزاده خسرو قراره اونجا مدتی بمونه، منم دوباره راه افتادم تا بلکه زودتر ببینم این دلداده ی والازاده رو.(بقیه داستان داخل تاپیکم هست😉) 

😂😂😂😂 فکر کنم در واقع اون برادرشوهره دوس پسر اینه و اون جاری یه شخصیت ساختگیه توسط ذهن خلاق خودش ...

حالا بلوف میزد من مثل دختر هستم واسه خانواده ی شوهرم چون دختر ندارن من رو مثل دختر خودشون میدونن

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
سال ۹۷ اینا بود تقریبا، اونایی که قدیمی هستن می دونن اون وقتا همه خواستگار ها و شوهرا شرکت نفتی بودن ...

پس اینقدری که اینجا عضو شرکت نفت بوده که تو خود شرکت کمبود نیرو بوده

با جمعیت شغلی اینجا میشد شرکت نفت تاسیس کرد الانم میشه بیمارستان تاسیس کرد با مدیریت نی نی سایت😂😂😂

اگه رو مسائل ماوراء حساس نیستی، بیا تاپیک آخرم

فیک نیست💆🏾‍♀️😂

من آدم‌هایی رو دوست دارم که از صدای بارون🌧، تماشای غروب خورشید🌅، بوی قهوه تازه دم‌ شده☕، شب های پرستاره🌠، صدای قدم‌های پائیز🍁، و خوندن یه غزل📖، هیجان‌زده می‌شن.

نصف خودشون هم همیننبعد تا میگی پزشکا بیان ازشون سوال دارم یه نفر نیست بیاد!

من فکر میکنم حداقلش کسایی ک شغلشون پزشکیه یا دانشجو هستن وقت ندارن بیان نی نی سایت حالا شاید شغلای دیگه وقت داشته باشن امااااا اینا ندارن پس هیچوقت باور نکن 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

یا الکی میگن کاربری دست دونفره

آخه کی کاربری شو میده دست کسی دیگه واقعا کی 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

اگه رو مسائل ماوراء حساس نیستی، بیا تاپیک آخرمفیک نیست💆🏾‍♀️😂

خیلی خوشم میاد اما ب شدت ترسو ام و نمیتونم حتی سرمم تکون بدم باید شبم خودمو خیس کنم🤣🤣

پس اینقدری که اینجا عضو شرکت نفت بوده که تو خود شرکت کمبود نیرو بودهبا جمعیت شغلی اینجا میشد شرکت نف ...

😂😂به امید خدا برای مشاغل مورد نیاز بعدی هم اینجا میشه آینده سازی کرد

مثلا از سال دیگه خلبانی بیوفته روی دور😅

درود👋همون شیرین معروفم، شیرین زن آقامون خسرو، از دیار ارمنستانم و از خون ایران! یه روز یه ورپریده ای به اسم شاپور اومد و نقاشی منو کشید بعد از وجنات یکی از دوستاش به اسم خسرو برام تعریف کرد و من قند تودلم آب شد! چند وقت بعد اومد و به من گفت نقاشی منو به خسرو نشون داده و اونم دل به من باخته؛ الانم برام این انگشتر و نامه رو فرستاده و از من دعوت کرده تا به قصرش برم!. منم راه افتادم به سوی تیسفون(پایتخت ایران ساسانی) تا ببینم کیه این شاهزاده خوش سر و سیما که همه ازش تعریف میکنن. در همین حین خسرو عجول هم دلش طاقت نیاورده بود و راه افتاده بود سمت ارمنستان تا منو ببینه.من رفتم تیسفون ولی گفتن شاهزاده رفته ارمنستان پی شیرین نامی. اونم رفته بود ارمنستان به کاخ عمه من و فهمیده بود من اومدم تیسفون و زده به کاهدون!. عمه من "مهر بانو "ملکه و والی ارمنستان بود، برام خبر فرستاد تا خودمو برسونم چون شاهزاده خسرو قراره اونجا مدتی بمونه، منم دوباره راه افتادم تا بلکه زودتر ببینم این دلداده ی والازاده رو.(بقیه داستان داخل تاپیکم هست😉)