2777
2789
عنوان

چرا تاپیک فیک میزنن که چی بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 43 پست
خیلی خوشم میاد اما ب شدت ترسو ام و نمیتونم حتی سرمم تکون بدم باید شبم خودمو خیس کنم🤣🤣

آخ فداش بشممممم😂😂😂❣❣❣

من آدم‌هایی رو دوست دارم که از صدای بارون🌧، تماشای غروب خورشید🌅، بوی قهوه تازه دم‌ شده☕، شب های پرستاره🌠، صدای قدم‌های پائیز🍁، و خوندن یه غزل📖، هیجان‌زده می‌شن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرچه با این کار میتونن دوتا رمان جدا بنویسنیه تاپیک بگن مجردمیه تاپیک بگن در حال اقدام برای بچه ۵ ام ...

خدایی خوشم از خلاقیتشون میاد همه نویسنده ان

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

😂😂به امید خدا برای مشاغل مورد نیاز بعدی هم اینجا میشه آینده سازی کردمثلا از سال دیگه خلبانی بیوفته ...

جدیدا خلبانی و نظامی هم اومده رو کار یه چند سال دیگه میرن رو تو کار ناسا میگن طرف رو ماه بود پسندم کرد😂😂😂

خدایی خوشم از خلاقیتشون میاد همه نویسنده ان

بعد اخه یعنی چی طرف عنوان جنجالی میزنه بعد یکمشو مینویسه بعد میگه ادامشو مینویسم بمونید

بعد یهو همشو سریع تایپ شده میذاره

حالا من برعکس همش میترسم یکی اشنا باشه بفهمه کاربری منه😪😂

جدیدا خلبانی و نظامی هم اومده رو کار یه چند سال دیگه میرن رو تو کار ناسا میگن طرف رو ماه بود پسندم ک ...

اوه پس من عقبم رفیق

شوهر منم کارمند تسلا ست😂

درود👋همون شیرین معروفم، شیرین زن آقامون خسرو، از دیار ارمنستانم و از خون ایران! یه روز یه ورپریده ای به اسم شاپور اومد و نقاشی منو کشید بعد از وجنات یکی از دوستاش به اسم خسرو برام تعریف کرد و من قند تودلم آب شد! چند وقت بعد اومد و به من گفت نقاشی منو به خسرو نشون داده و اونم دل به من باخته؛ الانم برام این انگشتر و نامه رو فرستاده و از من دعوت کرده تا به قصرش برم!. منم راه افتادم به سوی تیسفون(پایتخت ایران ساسانی) تا ببینم کیه این شاهزاده خوش سر و سیما که همه ازش تعریف میکنن. در همین حین خسرو عجول هم دلش طاقت نیاورده بود و راه افتاده بود سمت ارمنستان تا منو ببینه.من رفتم تیسفون ولی گفتن شاهزاده رفته ارمنستان پی شیرین نامی. اونم رفته بود ارمنستان به کاخ عمه من و فهمیده بود من اومدم تیسفون و زده به کاهدون!. عمه من "مهر بانو "ملکه و والی ارمنستان بود، برام خبر فرستاد تا خودمو برسونم چون شاهزاده خسرو قراره اونجا مدتی بمونه، منم دوباره راه افتادم تا بلکه زودتر ببینم این دلداده ی والازاده رو.(بقیه داستان داخل تاپیکم هست😉) 

جدیدا خلبانی و نظامی هم اومده رو کار یه چند سال دیگه میرن رو تو کار ناسا میگن طرف رو ماه بود پسندم ک ...

ببین مثلا اگه قبول کنن شک برانگیز نیست چون میگن قبول نکردیم آدمو ب شک میندازه

هرچند در این باره نباید انقد زود قضاوت کرد چون خواهر منم خواستگار دندان پزشک داشت چون پسره قیافش خوب نبود ردش کرد 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

ببین مثلا اگه قبول کنن شک برانگیز نیست چون میگن قبول نکردیم آدمو ب شک میندازههرچند در این باره نباید ...

جدی میگن قبول نکردیم؟🗿جدا از چهره ممکنه طرف موقعیت کاریش بالا باشه ولی مثلا هول باشه یا اخلاقش خوب نباشه،همه اینا هست

اون که اره نباید قضاوت کرد،اگه بنده با نظرم باعث ناراحتیتون شدم عذرمیخوام گل💕

جدی میگن قبول نکردیم؟🗿جدا از چهره ممکنه طرف موقعیت کاریش بالا باشه ولی مثلا هول باشه یا اخلاقش خوب ...

اره عزیزم منو خواهرم کلا آدمای کمالگرایی هستیم تو این موضوع متاسفانه 😑 خواهرم خوشگله می‌گفت نمی‌خوام مسخرم کنن تو خیابون ک نمی‌دونن این دندونپزشکه هم قد خواهرمم بود

منم انقد کمالگرام شوهرم خوش قیافه و بد بلنده اما خیانت کرده بهم بارها و باهام خوب نیست ولی میگم اگه جدا شم برم آدم خوشگل نیاد خواستگاریم چ😑😑

الانم خداروشکر خواهرم ازدواج کرد با فامیل خودمون همه چیش باب میل خواهرمه شغلشم ازاده از اون دندون پزشک بیشتر درآمد داره 

اره عزیزم منو خواهرم کلا آدمای کمالگرایی هستیم تو این موضوع متاسفانه 😑 خواهرم خوشگله می‌گفت نمی‌خوا ...

ناراحت که نشدی از حرفم گل؟😪

نه اتفاقا کار درستو میکنید من منظورم اینایی بود که تاپیک میزنن میگن رد کردیم

خواهرت حق داره به هر حال باید چهره طرف به دلش بشینه،اگه برات خیلی سخته و مدام خیانت می‌کنه از یه مشاوری یا کسی که بلده بپرس اگه خواستی طلاق بگیر

و نگران نباش بازم هستن کسایی که به دلت بشینن مهم خوشبختیته

ناراحت که نشدی از حرفم گل؟😪نه اتفاقا کار درستو میکنید من منظورم اینایی بود که تاپیک میزنن میگن رد ک ...

ن عزیز دلم چرا ناراحت بشم تو که چیز بدی نگفتی راستم گفتی 

والا دیگه همینجوری میگذرونم برام دعا کن آدم بشه شوهرم هرچند مدتیه آدم شده ب لطف مشاور و دوستاش که آدمای خوب و درستکاری هستن اما بازم میترسم ازش که خیانت کنه 🥲

ن عزیز دلم چرا ناراحت بشم تو که چیز بدی نگفتی راستم گفتی والا دیگه همینجوری میگذرونم برام دعا کن آدم ...

فدای تو

خیلی سخته خیلی قوی هستی که تحمل کردی،قاعدتا طبیعیه که اعتماد نکنی:)

اصلا نگران نباش همچیو بسپار به خدا تو میتونی همه مراحل سخت زندگیتو کنار بزنی