2777
2789
عنوان

چرا تاپیک فیک میزنن که چی بشه

511 بازدید | 43 پست

واقعا نمی‌فهمم و درک نمیتونم بکتم😐 اینجا کسی کسیو نمی‌شناسه پس میتونیم حداقل اینجا خود واقعیمون باشیم اما چرا اینجام دروغ میگن 

طرف دوس پسره داره هنوز به مرحله ازدواج نرسیده مثه اینکه بعد یهو ب سرش میزنه از فانتزی هاش تاپیک بزنه ک برا برادرشوهرش رفته خواستگاری اونم چه خواستگاری عجیب غریلی 😂 همشم دروغه 

خجالت بکشید ناموسا اینجا حداقل با خودتون رو راست باشید 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا خجالت هم نمیکشه خرداد تاپیک زده دوست پسرم اومده خواستگاریم نمیدونم کی رسید به عروسی و برادر شوهر بیرون رفتن باهاش و ....خوبه اینجا هنوز قابلیت حذف تاپیک دلخواهی نداره

وا

چی وا دقیقا چی وا؟؟؟ خودت اهل تاپیک فیکی ک بهت برخورد؟

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

واقعا خجالت هم نمیکشه خرداد تاپیک زده دوست پسرم اومده خواستگاریم نمیدونم کی رسید به عروسی و برادر شو ...

😂😂😂😂 فکر کنم در واقع اون برادرشوهره دوس پسر اینه و اون جاری یه شخصیت ساختگیه توسط ذهن خلاق خودش ک آرزو داره همچین کسی ب دوست پسرش برسونتش

خواستگارای ۹۸ درصد نی نی سایتی ها:دندون پزشک-دکتر🗿🖐️

🤣🤣🤣🤣🤣خدا نکشتت