2777
2789

از دل کوه‌های زاگرس تا دشت‌های خراسان، ایران همیشه یه سرزمین پر از رنگ و صدا بوده؛ کُرد و لر، ترک و بلوچ، عرب و فارس، همه بچه‌های یه مادرن به اسم ایران.

وقتی اسکندر اومد و آتیش به تخت جمشید زد، این دل و غیرت مردم بود که ایران رو زنده نگه داشت. وقتی مغولا تا وسطای کشور اومدن و خون راه انداختن، همین مردم بودن که ایستادن و نذاشتن همه چی تموم شه.

توی هر دوره‌ای – از صفوی‌ها بگیر تا جنگ تحمیلی – این اتحاد قوم‌ها بود که مارو سرپا نگه داشت. ایران با یه قوم معنی نمی‌ده؛ با کنار هم بودن هممونه که معنا پیدا می‌کنه.

اونی که می‌خواد بین مردم دیوار بکشه، یا تاریخ نخونده یا نفهمیده ایران چجوری تا امروز مونده. ایران همیشه با "ما" زنده بوده، نه با "من 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایران تا ابد جاودان

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

دقیقامشکلیم باشه خودمون حلش میکنیم نیازی به دخالت و گ..ه خوری اون مرتیکه کله زرد نداریم

دقیقا و اصلاح میکنم زرد عقدی🤝

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

بعضی هافکرمیکنن مظام تعغیرکردهمه چیز گل وبل بل میشه نمدونن بعدازاون نابود میشن خودشون

جو نی نی سایت برای تفرقه انداختن بود صرفا خواستم یادآوری کنم  ملت ده هزار ساله  رو

و یادآوری این امر که کسی غیر از ما نباید برای ما تصمیم بگیره