2777
2789
عنوان

برخورد استادم با پدرم

139 بازدید | 11 پست

بچه ها من ی استادی دارم که توی دانشگاه خیلی اخلاقش با من خوبه

سرکلاس ها کلا نگاهش به منه همه دوستامم متوجه شدن(مقطع کارشناسی نیستم)

حالا بابت ی آزمونی من کلاس هاشو شرکت کردم خارج از دانشگاه 

امروز که کلاس داشتم اون زودتر از من رسید درب آموزشگاه و منم با پدرم بودم ماشینمون هم با فاصله از ایشون پارک شده بود

من خودمو به ندونستن زدم که مثلا ندیدم سرمو انداخته بودم پایین با گوشیم  کار میکردم

ایشون پدرمو نمیشناخت 

از ماشین پیاده شد اومد از جعبه چیزی برداشت و خیلی یهویی اومد سمت ماشین ما و با پدرم سلام احوال خییلی صمیمانه ای کرد اینطور که مشتاق دیدار و تشریف بیارید در خدمت باشیم و...

بنظرتون منظوری داره؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه داشته باشه ام چند وقت دیگه مشخص میشه

خیلی انسان با شخصیت و با ادبیه

ولی حقیقتا توقع نداشتم که بیاذ سلام احوال پرسی کنه در صورتی که من اصلا نگاهش نکردم ک بگم بخاطر من اومده

یعنی برای همه اینجوریه ؟

خیلی انسان با شخصیت و با ادبیهولی حقیقتا توقع نداشتم که بیاذ سلام احوال پرسی کنه در صورتی که من اصلا ...

مشخصا ادم اگه با شاگردش ارتباطش خوب باشه خب پدر و مادرش ام ببینه همونجوره ولی خب یه حالت دیگه داره که همونیه که حدس میزنی 

مشخصا ادم اگه با شاگردش ارتباطش خوب باشه خب پدر و مادرش ام ببینه همونجوره ولی خب یه حالت دیگه داره ک ...

خودم همش فکر میکنم من که اصلا نگاه نکردم پدرمم که ایشون رو نمیشناخت 

و اینطور بود که خیلی راحت میتونست بره داخل آموزشگاه ولی حرکتش عجیب بود برام 

ایشون پدرمو نمیشناخت از ماشین پیاده شد اومد از جعبه چیزی برداشت و خیلی یهویی اومد سمت ماشین ما و با ...

نه لزوما ،میتونه بی منظور باشه ،وقتی شما رو با پدرتون دیده و با شما خوب بوده این برخورد متقابلش نرماله از دید من 

نه لزوما ،میتونه بی منظور باشه ،وقتی شما رو با پدرتون دیده و با شما خوب بوده این برخورد متقابلش نرما ...

احه اینطور که تو ماشینش مشغول تلفنی صحبت کردن بود بعد ی وسیله سنگین هم دستش بود 

منم که اصلا سرم تو گوشی بود وانمود کردم که ندیدمش چون نمیخواستم مجبور بشم سلام احوال پرسی کنم

از رفتار یهوییش هنوز تو شوکم 

احه اینطور که تو ماشینش مشغول تلفنی صحبت کردن بود بعد ی وسیله سنگین هم دستش بود منم که اصلا سرم تو گ ...

نمیدونم راستش ...

من خودم از این حرکات داشتم که خودمو زدم به اون راه ولی با خانواده نبودم و استاد بهم سلام کرد با اینکه منظوریم نداره ...بعضیا ذاتا اینجورین ...اینکه منظوری داشته باشه بعدا مشخص میشه