2777
2789
عنوان

چه جوری شوهرتون رو میفهمونید

219 بازدید | 26 پست

من مجردم و کلا اهل دوست پسر و اینا نیستم 

ولی یه مدت از سر کنجکاوی رفتم تو روبیکا و ناشناس با یه پسری چت میکردم که ببینم کلا طرز فکر پسرا چه جوریه تو رابطه رفتن چه شکلیه و... 

خلاصه یه روز گفتم پریود شدم حالم زیاد خوب نیست 

اونم گفت مگه تو شوهر داری یا قبلا ازدواج کردی؟ منم گفتم نه چطور 

گفت اخه فقط کسایی که ازدواج میکنن پریود میشن دختر پریود نمیشه 

منم گفتم این حرف رو از کجا اوردی اصلا ربطی به ازدواج نداره 

اونم رشته ش تجربی بود میگفت نه من دارم درس دکتری میخونم اصلا اینطوری نیست دختر تا شوهر نکنه پریود نمیشه 

بماند که نتونستم راضیش کنم و اصلا هم برام مهم نیست که فهمید یا نفهمید

ولی خب ذهنم درگیر این شد خب اگه مثلا یه روزی ازدواج کردم و نظر شوهرم هم همین بود چه جوری بفهمونمش 

من خودم قبل از اینکه برای اولین بار پریود بشم فکر میکردم تا بچه نیارم پریود نمیشم به خاطر همین ناراحت نمیشم که یه مرد هم به اشتباه اینجوری فکر کنه اما اینکه براش توضیح بدی و باور نکنه سخته 

البته میشه بردش دکتر تا اون بفهموندش 

ایده ای ندارید؟ 

یا اگه تجربه های اینشکلی دارید لطفا بگین 

من فکر کردم همشون میدونن🤔

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فکر کردم همشون میدونن🤔

منم فکر میکردم همه ی پسرا همه چی رو دیگه بدونن انقدر که تو اینستاگرام و یوتیوب راجبش حرف زده 

یا حداقل یه گوکل ساده میکنن ولی بعضیا نمی دونن 

اره شوهرم میگفت میترسم یعنی چی خون میاد 😃😃

ولی اطلاع داشت 

کلا مردا تو این زمینه ها یه کم خنگن 😃😃

یا الان میگه ووااای شما چه موجودات عجیبی هسنین انگار یه جورایی میترسه 

چندششم میشه 

گاهی ناراحت میشم