2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر کارشون زشته

یه جاییش که متوجه شدم درمورد من حرف میزنن😶با اینکه مامانم بود و برای اولین بار دیده بودم اونارو احساس غریبی میکردم

دیگه فکر کن مامانم نباشه...چه شود🤦🏻‍♀️

سنندج مردمش باهم همه کردی حرف میزنن هیچم بی احترامی نیست. اصالتشونو حفظ میکنن اصلا فارسی حرف زدن دوس ندارن. براشون سخته . شمام کم کم یاد میگیری 

انتظار نداشته باش تمام مکالمات بین خودشونو فارسی بگن شما متوجه بشی. ولی با شما فارسی حرف میزنن

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

سنندج مردمش باهم همه کردی حرف میزنن هیچم بی احترامی نیست. اصالتشونو حفظ میکنن اصلا فارسی حرف زدن دوس ...

شما اگه مهمون میاد خونت و میشینی با مادرخواهرت حرف میزنی میگی میخندی ولی مهمونتو نا دیده میگیری و توجیهتم اینه که اصالتتو حفظ میکنی باید بگم نه تنها بی اصالتی بلکه بی تربیتم هستی

شما اگه مهمون میاد خونت و میشینی با مادرخواهرت حرف میزنی میگی میخندی ولی مهمونتو نا دیده میگیری و تو ...

گلم من سنندجی نیستم ولی بینشون زندگی کردم. خداییش مردم خیلی خوبیم داره هیچ وقت بدی ندیدم. تجربه 15سال زندگی تو شهرشون رو دارم. ولی نه عزیز گفتم بدونی اینا حتما کردی حرف میزنن. ولی در همه جای دنیا نادیده گرفتن مهمان زشته . بی احترامیه. ولی اونا اینو فقط میدونم نمیتونن باهم فارسی صحبت کنن

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰