2777
2789

حداقل ١٢ روز از روز كه لانه گزيني شده

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه توصیح بدی؟ 

عزيزم در كل بي بي درحالتي  مثبت ميشه كه حداقل سن جنين ١٢ روز از روز نزديكي باشه كه هرچند لانه گزيني ميتوني چند روز بعد از نزديكي انجام بشه خيليا با لك متوجه لانه گريني ميشن خيلياهم چيزي متوجه نميشن و بي بي حداقل يك روز قبل پري مشخص ميشه واس بعضيا هم ديرتر ازموعد

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

سلام

من دو روز از پریودیم می گذره امروز بی بی چک  استفاده کردم خط دوم داشت کم رنگ بود تا کنون هیچ لکه ای نداشتم ولی احساس سنگینی زیر شکمم رو دارم روز دوازدهم از نزدیکی درد های تیر کشنده ای برای چند ثانیه زیر شکمم داشتم 

برای عدم لکه بینی نگرانم ایا لانه گزینی بدون خون ریزی اتفاق مبوفته؟!