2777
2789
عنوان

توروخدا کمکم کنید

40 بازدید | 4 پست

من واقعا دیگه نمیتونم همه راه ها رو امتحان کردم 

من از ته دلم میخوامش با وجود اینکه هر روز با یکیه 

من عاشقشم ،در حدی که امروز از بس گریه کردم فشارم اومد رو ۸ بهم حمله پنیک دست داد بزور با دوستم رفتیم دکتر تا الان کمی بهتر بشم 

شما چجوری با نبود کسی که دوسش دارید اما اون دوستتون نداره و یا عشق یکطرفه کنار میایین 

من هیچی ازش نمیخوام نه پول . نه محبت نه گل نه کادو 

من فقط وجودشو می‌خوام واقعا عاشقشم بدون اینکه به هیچ چیز دیگه ای توجه کنم 

اما اون... هر روز با یه دختره هر روز به یکی میگه عاشقتم 

هر روز به یکی میگم عشقم . عزیزم 🙃

چطوری واقعا مگه میشه ؟مگه میشه با چند نفر بود همزمان

باخودت اینکارو نکن

عشقی ک از،طرف خانم باشه و اقا نخوادت اصلا افتضاحه اما برعکسش نقاط مثبتی داره

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برای من پیش اومده این شرایط با این تفاوت ک میرفت دختر بازیاش میکرد باز برمیگشت سمت من 

منم هی میبخشیدمش

دفعه اول گفتم اشکالی نداره دومیم دفعه هم همینطور

اما دفعه ی سوم واقعا بریدم گفتم از این برای من تموم شده و کلاا گذاشتمش کنار

درسته سخت بود.. فکرش از سرم نمیرفت بیرون

ولی اینو بهت بگم که اون نه برات نون میشه نه اب و نه خرجت میده و نه چیز دیگه ای پس تو بهش  هیچ احتیاج نداری و الکی وقت ارزشمندتو زمانتو.. جوونیتو صرفش نکن

اولش سخته ولی بعد شیش هفت ماه یک جوری از چشمت میوفته و فراموشش میکنی ک با خودت میگی واقعا چرا با همچین ادم خیانت کاری بودم؟