2777
2789
جدی شوهرت چیکار کرد اون موقع میشه راهتماییم کنی و بگی خانواده ات اون لحظه چه ری اکشنی نشون دادن و ال ...

هیچی زود عروسی کردیم البته خیلی ساده ؛ چون شوهر منم تازه شروع به کار کرده بود؛ الان خیلی دوسش دارن ؛ تو هم نگهش دار ؛ توکلت به خدا باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نفقه از همون اول نداده حتی یه دونه لباس برام نخریده و می‌گفت هنوز دختره خونه ای و اونا باید برات ...

😂

پس دنبال مال مفته☹️ب پدرمادرت بگو فحشت میدن اما ی تصمیمی برا زندگیت میگیرن حداقل مجبورش میکنن بره کارکنه 

هیچ ایده ای به ذهنم نمیرسه برات فقط اینو باید بگم وگرنه خفه میشم وقتی میدیدی شوهرت همچین شاهکاریه لزومی نداشت تو دوران عقد... هعی خدا

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹

اولین رابطه دعا دعا میکنم تاپیک فیک باشه

از این حجم سادگی...حماقت...بچه بازی

هفته به هفته میری همراه شوهرت یه شهر دیگه بعد پدر و مادرت توقع ندارن رابطه داشته باشی?؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فکر میکنن این یک هفته نماز جماعت میرین؟

بچه رو نگهدار ولی نه خونه بخر نه چیزی حتی اگه قرار باشه شکایت کنی و جدا بشی به اون باج نده 

اینا رو بهش بگو نذار فکر کنه چون ترسیدی و گیر افتادی پذرت مجبور میشه باج بده 

واقعا داره از این موقعیت سو استفاده می کنه

اگه درست شد و به راه اومد که بهتر وگرنه این ادم ارزش زندگی کردن نداره ازش جدا شو

هیچی زود عروسی کردیم البته خیلی ساده ؛ چون شوهر منم تازه شروع به کار کرده بود؛ الان خیلی دوسش دارن ؛ ...

ولی مامانم ک دیشب فهمید خیلی عصبی شد و گفت باید بندازیش وگرنه تورو میکشم و خیلی جدی ام بود 

برو خونه مادر شوهرم بمون و زندگی کن ، هر چی هم بهت گفت محل نذار ، وظیفه شوهرت هرجا و بده ، بگو هر جا ...

اخه جالب اینجاست ک میگه مادرم منو بیرون کرده ک میدونم صددرصد دروغ میگه ولی خودمم دلم نمخاد برم اونجا چون مادرش واقعا منو اذیت میکنه آرامش روانم و نابود کرده 

اولین رابطه دعا دعا میکنم تاپیک فیک باشهاز این حجم سادگی...حماقت...بچه بازیهفته به هفته میری همراه ش ...

فیک نیستم 👀

من خودم قبول دارم ساده ام و همیشه حماقت کردم 

اونا فک میکردن نداشتم واقعا 🫡🤣

بچه رو نگهدار ولی نه خونه بخر نه چیزی حتی اگه قرار باشه شکایت کنی و جدا بشی به اون باج نده اینا رو ب ...

نمیدونم تو دوراهی موندم و البته ک دیشب به مادرم گفتم و خیلی عصبی شد و گفت حتما باید بندازیش وگرنه زنده ات نمیزارم و کلی داره باهام غر غر میکنه و اینک شوهرم الان جواب نمیده و خیلی داره منو عصبی و ناراحت میکنه