2777
2789
بزرگترین اشتباهت نگه داشتن بچه‌سو بعد از اون موندن با این ادم

من هنوز سنی ندارم و نه قیافه و قدم نشون نمیده ک ازواج کردم چون از این دخترای بیبی فیس و ریزه میزه ام اما بازم میترسم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هنوز سنی ندارم و نه قیافه و قدم نشون نمیده ک ازواج کردم چون از این دخترای بیبی فیس و ریزه میزه ام ...

ربطی به چهره نداره حتی اگر چهرت بزرگ هم بزنه باید جدا بشی بچه رو هم به هیچ عنوان نگه ندار

اره

خوب میترسم بی تاثیر باشه و بگه دخترتون پیش خودتون و مثل حرفای قبلی بگه

مادرشم اگ آدم عاقلی می‌بود میشه حرف زد باهاش ولی نیست متاسفانه من میدونم این حرفارو همه مادرش تو گوشش خونده وگرنه روزی ک شوهرم فهمید حامله ام همچین حرفایی نمیزد بعد یه مدت شروع ورد به گفتنش 

من گفته بودم بهش به هیچکس نگی و تاکیید کردم حتی مادرت ولی دیدم همون موقع گفته گفتم چرا گفتی میگه دید بی بی چک و دستت فهمید گفتم خوب میگفتی منفی شده حتما باید راستش و میگفتی و سر اینکارش خیلی باهاش بد رفتار کردم 

ولی چون الان مادرش میدونه دیگ فهمیدم ک مادرش بهش خط داده اونم تاثیر گذاشته حرفه‌ی مادرش روش دیگ اومده طلبکارها از خانواده من

زیاد بود نخوندم 

کاش بهش نمیگفتی و بعد که خونریزی میکردی متوجه میشد سقط شده

میدونی که چی میگم؟!

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
زیاد بود نخوندم کاش بهش نمیگفتی و بعد که خونریزی میکردی متوجه میشد سقط شدهمیدونی که چی میگم؟!

اخه نمیدونستم همچین درخواستی میکنه و خودش ام حیلی بچه دوسته تاحالا همچین رفتاری و حرفایی ازش نشنیده بودم 

و اولش خوب بود ولی بعد یه مدت عوض شد ک شک دارم مادرش بهش خط نداده باشه من اون لحظه اصن به سقط فکر نمیکردم ولی الان چرا 😔

خوب میترسم بی تاثیر باشه و بگه دخترتون پیش خودتون و مثل حرفای قبلی بگهمادرشم اگ آدم عاقلی می‌بود میش ...

ب خانوادت بگو بلاخره شکایتی زوری که خونه بگیره عروسی بگیره حداقل بره سرکار 

نفقه بهت میده؟تونفقه خونه هم هست باید خونه برات تهیه کنه 

بذار کسی بفهمه ک کمک کنه وگرنه چندماه بعد میخوای چکارکنی از فرصت الان ایتفاده کن تا بفرستنش دنبال کار

قصد نمک پاشیدن ندارم

اما خداکنه همه دخترای مجرد سایت تاپیک تو رو ببینن و بفهمند وقتی که هیجانی ازدواج کنن و وقتی یه دختر قبل از اینکه رسما بره سر خونه زندگیش اینو بفهمه ک نباید رابطه داشته باشه که درگیر اینجور مشکلات نشه

آدم میمونه به شماها چی بگه

آخه وقتی خودتون هنوز کودک درنتون فعاله ازدواج برا چیتونه

اما دیگه کار از کار گذشته

مادرتو در جریان بذار ممکنه راه حل بهتری داشته باشه 

من و گنجشک دلم غرق در تماشای تو بودیم       تو بی خبر پر زدی بر ایوان دگر😢😢😢
میدونستی خیلی باور پذیر بود؟

باورش با خودت عزیزم من دلیلی نمیبینم دروغ بگم مشکلم و گفتم تا یکی حداقل یه راه حل نشونم بده و کم‌کمکم کنن هم جنسای خودم فقد همینو میخام همین کمک میخام ازتون 

شما ام بجای کمک مشکل منو به مسخره بگیرید ولی افتخار نیست به مشکل یکی دیگه بخندین 🫡

ب خانوادت بگو بلاخره شکایتی زوری که خونه بگیره عروسی بگیره حداقل بره سرکار نفقه بهت میده؟تونفقه خونه ...

نه نفقه از همون اول نداده حتی یه دونه لباس برام نخریده و می‌گفت هنوز دختره خونه ای و اونا باید برات بخرن ن من 

و حتی هزار تومن نداده و میگفت و مامان بابای تو میبینن من بیکارم نباید بگن بیا دوماد این یه تومن و بگیر فعلا بیکاری 🤣🤔