2777
2789
عنوان

کسی میدونه یعنی چی؟؟

3669 بازدید | 3 پست
سلام.دخترم قبلا یه سنگ کلیه 7میلی داشت که فروردین سنگ شکنی داشت و دفع شد بعد یه ماه سونو دوباره گفت چیزی نیست و کلیه سالم هست.
الان براچک آپ رفتیم سونو توش نوشته همه چی نرماله فقط تو کلیه راست کالیکتازی خفیف است که دیورتیکول کالیسی ویا کیست با احتمال کمتر مطرح است.
کانون اکولوسنت در قطب فوقانی کلیه راست تقریبامدور به اندازه تقریبی 8-9میلی قابل رویت است.

شرمنده میدونم تخصص هست ولی هرکی اطلاعی داره بگه از نگرانی نجاتم بده.هفته بعد میریم دکتر.دخترم 2سال و 4ماهه است.
دوستای گلم لطفا در مسابقه عکس نی نی های ما با موضوع " نی نی و کلاه " شرکت کنین و به 5 نفر رای بدین .... مممنون

لطفا حتما به 5 نفر رای بدین والا طبق قانون مسابقه شمرده نمی شه ....

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=219500&PostID=11876967#11876967
قصه گو نیستم اما هزار ویک شب چشمانت شهرزادم می کند...
تو اینترنت چیززیادی پیدا نکردم.فهمیدم کیست هست فقط نمیدونم ساده است یا نه/از این اطلاعات میشه فهمید؟
توروخدا هرکی میدونه تجربه داشته این مادر نگرانو کمک کنه.دی سال قبل دوهفته تو بیمارستان کودکان بودیم بخاطرعفونت ادراری ناشی از سنگ
دوبارم به خاطرسنگ شکنی رفته بودیم.طفلک دخترم چه زجرها کشید
خیلی میترسم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.