2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فوت شده ولی ازدواج نمیخوام بکنم.اما ناپدریم هست داییم هست (با اینکه بود و نبودش فرق نداره 😂ولی خب بالاخره ب عنوان مرد هست 

با کودکان وارد بحث نشوید حتی اگر از شما بزرگتر باشند! تو جمع بودم ولی تنها

فوت شده ولی ازدواج نمیخوام بکنم.اما ناپدریم هست داییم هست (با اینکه بود و نبودش فرق نداره 😂ولی خب ب ...

منم تا جايي که بتونم ازدواج نمیکنم تو چند سالته؟ 

چقد شبیه عمه کوچیکه منی دور از جونت بابا بزرگ منم فوت شده بود بابام و عموهامم که خیلی سر زبون نداشتن ادمای با کلاااسی هم نبودیم ساکت ساده شاید یکی از شوهر عمه هام جمایت کرد از این عمه کوچیکم  ولی خانواده ماه داماد خیلی با کلاس و پولدار بودن عمه امم تا جایی که یادمه داییش کمکش نکرد یا من خبر ندارم کمکش کرده باشه جهزیشم خداروشکر جور شد من بچه بودم خیلی خوب یادم نمیاد ولی عروسی رو یه روز جشن عقد تو خونه داماد گرفتن گمونم البته میگم اینا درست یادم نیستن ولی خداکریمه