2777
2789
عنوان

به نظرتون ماشینو بفروشم مغازه بزنم

375 بازدید | 59 پست

خیلی برام مهمه این سوال تمام داراییم یه ماشینه که اگه بفروشمش فقط پول پیش مغازه میشه اصلا خیلی بد تو گل گیر کردم تروخدا اگه نظری دارید یا تجربه ایی دارید 

ممنون میشم کمکم کنید 

تاپیکا برای دوتا دوست صمیمیه برای یک نفر نیست❤️

نه وقتی مغازه میزنی باید اجاره ۳ماه رو تو حسابت داشته باشی حداقل چون اوایل جواب نمیگیری زود 

و بعدشم توش چی بریزی ؟

بهتره کار دیگه ای شروع کنی 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه وقتی مغازه میزنی باید اجاره ۳ماه رو تو حسابت داشته باشی حداقل چون اوایل جواب نمیگیری زود و بعدشم ...

یه شغل دیگه دارم که درامدم ته تهش به ماهی ۵تومن برسه برای زندگیم به پول بیشتری احتیاج دارم

یه شغل دیگه دارم که درامدم ته تهش به ماهی ۵تومن برسه برای زندگیم به پول بیشتری احتیاج دارم

اگه ماشین داری میتونی اسنپم کار کنی یا مثلا فروشنده ای چیزی باشی 

مغازه زدن سرمایه زیاد میخواد فقط اجاره و رهنش نیست همون وسایل توش کلیه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اگه ماشین داری میتونی اسنپم کار کنی یا مثلا فروشنده ای چیزی باشی مغازه زدن سرمایه زیاد میخواد فقط اج ...

الان که اینترنت و لوکیشنا خوب کار نمیکنن خودمم یه شغل دیه دارم که درامدم به ماهی ۵تومنم نمیرسه سر همین گفتم حداقل اینو میدم یه جارو میزنم برادری کسی میره کار میکنه دو نفر به نونی میرسن

میشه بهم بگی رنظرت من کی باردار میشم؟ احتنال بارداریم کدوم ماه بیشتره

ممنونم بابت نظرتون حس میکنم تو ماهای زمستون یه پسر گوگولی بغلتونه 

عزیزم انشاالله😍😍😍🥺حسات اکثرا درست در میاد؟🥺

بعضیاش اره قبلا خیلی بیشتر خیلی عجیب بود رد خور نداشت اما فاصله گرفتم کم تر شد