عجیبم_غریبم مدیر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 2022 عنوان به نظرتون ماشینو بفروشم مغازه بزنم | مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 59 پست خیلی برام مهمه این سوال تمام داراییم یه ماشینه که اگه بفروشمش فقط پول پیش مغازه میشه اصلا خیلی بد تو گل گیر کردم تروخدا اگه نظری دارید یا تجربه ایی دارید ممنون میشم کمکم کنید تاپیکا برای دوتا دوست صمیمیه برای یک نفر نیست❤️ 1404/04/21 | 21:31 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عجیبم_غریبم مدیر استارتر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 2022 انشاالله عزیزم قبول شدم میام بهت میگم حتما از پیامت اسکرین گرفتم😍 اون خال هم که گفتم منطورم داخل چشمت نبوده😂اینکه تو دید باشه با چشم بشه دید بود تاپیکا برای دوتا دوست صمیمیه برای یک نفر نیست❤️
baharnarenj_teacher عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 1734 اون خال هم که گفتم منطورم داخل چشمت نبوده😂اینکه تو دید باشه با چشم بشه دید بود آره تو صورتم دارم ولی خیلی بزرگ و گوشتی نیس ولی آره تو صورتمه دو سانت با گوشم فاصله داره و تو دیده فکر کردم از اون خالایی که رو پلکن و نزدیک چشم
baharnarenj_teacher عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 1734 اون خال هم که گفتم منطورم داخل چشمت نبوده😂اینکه تو دید باشه با چشم بشه دید بود خیلی امیدوارم کردی امیدوارم حدست درست باشه🥺😍🤍 خدا خیرت بده🥺🤍
عجیبم_غریبم مدیر استارتر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 2022 خیلی امیدوارم کردی امیدوارم حدست درست باشه🥺😍🤍 خدا خیرت بده🥺🤍 قربونت بشم منم خودم کنکور دادم اما واسه سراسری خودمم استرس دارم😂 تاپیکا برای دوتا دوست صمیمیه برای یک نفر نیست❤️
عجیبم_غریبم مدیر استارتر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 2022 آره تو صورتم دارم ولی خیلی بزرگ و گوشتی نیس ولی آره تو صورتمه دو سانت با گوشم فاصله داره و تو دیده ف ... اوخی چه قشنگ خیلی خوبه که انقدر میخندی و انرژی مثبتی انرژی خونتون تویی تاپیکا برای دوتا دوست صمیمیه برای یک نفر نیست❤️
baharnarenj_teacher عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 1734 اوخی چه قشنگ خیلی خوبه که انقدر میخندی و انرژی مثبتی انرژی خونتون تویی آررره اما چند روزه افسرده ام از مصاحبه ام به بعد خیلی داغون شدم 🥺🥺🥺💔
عجیبم_غریبم مدیر استارتر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 2022 آررره اما چند روزه افسرده ام از مصاحبه ام به بعد خیلی داغون شدم 🥺🥺🥺💔 الهییی درست میشه نگران نباش تاپیکا برای دوتا دوست صمیمیه برای یک نفر نیست❤️
عجیبم_غریبم مدیر استارتر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 2022 لطفا قبول کن درخواستمو عشقم من حس شیشمم انچنان نیستا تاپیکا برای دوتا دوست صمیمیه برای یک نفر نیست❤️
qsy عضویت: 1403/02/23 تعداد پست: 1852 عشقم من حس شیشمم انچنان نیستا اوکیع بنظرتون رشته مورد علاقه مو فیزیوتراپی قبول میشم ؟
عجیبم_غریبم مدیر استارتر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 2022 اوکیع بنظرتون رشته مورد علاقه مو فیزیوتراپی قبول میشم ؟ ببین استرست خیلی بیش از حد معموله حتی حس کردم موهات از شدت استرس کم شده لاغر شدی ولی ۵۰ ۵۰ ام تاپیکا برای دوتا دوست صمیمیه برای یک نفر نیست❤️
qsy عضویت: 1403/02/23 تعداد پست: 1852 ببین استرست خیلی بیش از حد معموله حتی حس کردم موهات از شدت استرس کم شده لاغر شدی ولی ۵۰ ۵۰ ام اره همینه واقعا پنجا پنجا بعد مثلا ممکن این سوال بعدا بپرسم بگین احتمالش بیشتر شده مثلا تلاشمو بیشتر کنم
عجیبم_غریبم مدیر استارتر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 2022 اره همینه واقعا پنجا پنجا بعد مثلا ممکن این سوال بعدا بپرسم بگین احتمالش بیشتر شده مثلا تلاشمو بیشت ... اره عزیزم تاپیکا برای دوتا دوست صمیمیه برای یک نفر نیست❤️
عجیبم_غریبم مدیر استارتر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 2022 بنظرتون ادم تلاشگری هستم ؟کم نمیارم؟ دلسرد میسی بعضی وقتا اما به خودت انگیزه میدی تاپیکا برای دوتا دوست صمیمیه برای یک نفر نیست❤️