2777
2789

مبارکه ولی آخه۲۸۵ میلیون سرویس چوب؟؟؟؟اونم نوزادی؟؟ک دو سه سال بیشتر استفاده نمیشه

هفتاد دست لباس مجلسی نوزادی خریده بود صد میلیون.تازه بدون خرید لوازم حمام و اسباب بازی و...ک حتما دویست میلیونم هزینه اونا شده

مبارک باشه ولی خب چی بگم...

من بودم اون ۲۸۵ میلیون و نهایتش ۵۰ تومن میدادم سرویس چوب بقیش و کمک کسی میکردم ک نیاز داره.

کمک بچه های بیمار،جهیزیه عروس و...

کاش آدما مهربونتر بودن.

جالبه بعضیا زیر پستش نوشته بودن قیمت عرف همینه.یعنی از گرونیا و وضعیت زندگی مردم بی خبرن؟

از قیمت گوشت و برنج و روغن و...بی خبرن؟یا از حال مستاجرا و ...

نمیدونم.شاید این قیمتا برای من عجیبه

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

جسارت نمیکنم ولی آخه این چه محتوایی هست نگاه میکنین؟ محتوایی که رو اعصابه یا دوست ندارید...

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با توجه به وضعیت زندگیشون خریدن 

من باشم میدم طلا اکثرشو چون احتیاج دارم .لابد احتیاج نداشته

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

خب وقتی درآمد دارن هزینه میکنن

و اون هزینه هم در حقیقت تا حد زیادی برای جلب مخاطب هم هست

خیلی دوستتون دارم ولی اگر لطف کنید تگم نکنید منم با آرامش بیشتری میام سایت❤️❤️❤️

جسارت نمیکنم ولی آخه این چه محتوایی هست نگاه میکنین؟ محتوایی که رو اعصابه یا دوست ندارید...

بالاخره آدم چشمش میخوره.بعدش از رو تعجب ادامشو نگاه کردم.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
خب وقتی درآمد دارن هزینه میکننو اون هزینه هم در حقیقت تا حد زیادی برای جلب مخاطب هم هست

تازه اکثرشم پول نمیدن 

یدونه استوری تبلیغ میزارن از پیج اون محصول

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

به نظرم این حرفا واقعا اشتباهه! 

دلیل نمیشه کسی برای بچه خودش خرج کنه کمک هم نکنه شما از کجا میدونید شاید کنارش کمک هم بکنه 

بعدشم هر کس اختیار پولش رو داره هر جور بخواد خرجش کنه دیگه الویت هم طبیعتا خانواده هست ما فقط در مورد پول خودمون میتونیم قضاوت و تصمیم بگیریم

ولی در کل با بلاگری و نمایش مخالفم دارم تو زندگی خودشون رو میگم 

اگ اشتباه نکنم اسمش لیلا بود و اهل یزد بود انگار .لهجه یزدی داشت

آهان آره فهمیدم اونو میگی منم فالوش دارم 

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

فکر کنم در عوض تبلیغ پیج های فروشنده ازشون جنس میگیرن 

البته فکر می کنمااا مطمئن نیستم

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!