2777
2789
عنوان

لعنت بر pms 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 28 پست
بگردم💔منم باهمسرم قهرم اصلا ذوق زندگی نداره همش خستگیاشو میاره خونه . یا میخوابه یا جرات نداریم باه ...

من هیچ وقت دهن ب دهنش نمیزارم ولی چندروز پیش ک یه روز مونده ب موعدم بود سر یه مسئله الکی انقد باهاش بحث کردم و جوابشو دادم که خودم الان ناراحتم، درسته اون کارش اشتباه بود اما الان ک حالم بهتره از خودم بیشتر ناراحتم چون این رفتار ازم بعید بود زن انقد بی چاک دهن😂هیچی حالیم نبودا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منصفانه بخوای بگی خدا همچین خالق بی همتایی هم نیست . دنیایی خلق کرده پر از عیب و ایراد .

زن رو خلق کرده ظریف، احساسی، بعضا ضعیف و همین زن باید پریود بشه pms بشه باردار بشه زایمان کنه شیر بده واای صبور هم باشه

فک کن پریود باشی ، چهارتا بسته نوار بهداشتیو تو ی روز تموم کنی ، از شدت درد دائم بالا بیاری ، فشارت ...

آخیییی عزیزم بمیرم برات 🫂چهارتا بسته نوار رو تو ی روز تموم کردی؟اینقد خونریزی میکنی؟😟

پیله ات را بِگُشا🌱                                                              تو به اندازه پروانه شدن زیبایی …🦋

من تو این دوران ازش بدم میومد بهش دیگ حسی نداشم تا 2 روز میموند به پریودم میگفتم کات کنیم به حدی از رابطمون بدم میومد انقد اینکارو کردم اخرش گف تو یه روانی هسی هرچق گفتم تو دوران پریودم هوامو داشته باش حساس میشم محبت کن اونم از من گاوتر عن شد تو رابطمون

کاربری دست دو نفره دوستان