2777
2789

اگه شماره ی خانم رو دارید میتونید بذارید در کانال های صیغه یابی ،انقدر بهش پیام بدن دهنش سرویس شه

تضمینی

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خودتو عذاب بدی؟

طلاق بگیر

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
ایده ات رو دوس داشتم

فدات :)))

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

هیچ راهی نیس دادگاهم بکشونیش میگن صیغه خوندیم بین خودمون

افرین 

واقعا وقتی بعضی زنها ازین قانونا دفاع میکنن ادم حرفی واسش نمیمونه

قانون و دینشون خیلی راحت اجازه هرزگی و خیانت رو به مرد داده با چند زنی و صیغه همزمان چن زن

اگه شماره ی خانم رو دارید میتونید بذارید در کانال های صیغه یابی ،انقدر بهش پیام بدن دهنش سرویس شهتضم ...

اون زنه هرزه بوده اتفاقا خوششم میاد ازین کار

اون مرد متاهل هست که با جود اینکه متاهل بوده ولی خیانت کرده اون باید ابروش بره و پدرش دربیاد