2777
2789
عنوان

چیکار کنم بنظرتون🙂💔

214 بازدید | 18 پست

چجوری کسیو که ۱۵ سال عاشقش بودم و باهم رابطه فامیلی داریم و فراموش کنم؟هروقت میخوام فراموشش کنم نمیشه چون مهمونی که هست اونم میاد اون خیلی مغروره ولی نمیدونم چرا هنوز دوستش دارم مامانش چندان ازش خوشش نمیاد خواهرشم 

همیشه وقتی حرف میزنه نمیتونم خودمو کنترل کنم قیافم دادددد میزنه که دوستش دارم حتی رفتارامم نشون میده ترو خدا ی راهی بگید خسته شدم :)

یمدت تو جشنا نرو ک نبینیش از سرت بیوفته

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هردو از بچگی عاشق هم بودیم:)

به این توجه کن که اون چقدر راحت کنار اومده با این موضوع ولی تو هنوز گرفتارشی خودتو بسپار دست قسمت و زمان فاصله بگیر ازش مهمونی های خانوادگی زیاد شرکت نکن خونه خودتون هم اگ اومدن در حد سلام وعلیک فقط حرف بزن و خودتو تو آشپز مشغول کن یا اون روز رو با دوستات برو بیرون 

به این توجه کن که اون چقدر راحت کنار اومده با این موضوع ولی تو هنوز گرفتارشی خودتو بسپار دست قسمت و ...

نمیذارن با دوستام برم بیرون اونام همیشه شب میان برای شام ولی الان با دختر عمه دیگم ک ۱۳ سالشه اوکی شده و همیشه بهش میگه من خیلی اذیتش میکردم ولی من هیچکاری باهاش نداشتم 😞💔💔💔

چقدر طول میکشه ؟

حقیقتا اگه عاشق یکی باشی باید بدونی عاشق یه ویژگی اونی که دوست داری خودتم داشته باشیش و این دنیا زیاد آدم خاص و فوق العاده نداره... و قسمت تلخ ماجرا اینه عشق هیچوقت فراموش نمیشه فقط میتونی واکنشت رو نسبت بهش اصلاح و معتدل کنی و تبدیل بشه به یک غریبه که دوست داری حالش خوب باشه