2777
2789
عنوان

میخوام کنکور زبان بدم

84 بازدید | 17 پست

اولین ساله که میخوام پشت بمونم رشته تجربی ..میخوام کنکور زبان بدم چون هم قویم هم علاقم زیاده بهش کارای ترجمه و دبیریش هم اوکیم متاسفانه از نظر روحی حالم بده واسه تجربی خوندن و پول کلاسارو هم نداره پدرم پرداخت کنه..فقط یه کلاس ۵ میلیونه اونم قسطی نیس با مادرم هم میونه خوبی ندارم خرج کنه زندگیم رو داغون میکنه انقد میگه چون ۳ سالم خوب تست نزدم پایه تجربی ضعیفم اما عمومی قویم ..بنظرتون کار خوبیه؟میترسم مسخرم کنن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون از بچگی اسم دکتر روم گذاشتن مدرسه نمونه و... نمیدونم الان چیکار کنم دودلم از یه طرف هزینه کلاسار ...

پسر منم مثل شما بود با این تفاوت که از رشته های تجربی متنفر بود الان ارشد زبان میخونه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

کی؟ چه اهمیتی داره؟ کسی مسخره نمی‌کنه. رشته خیلی خوبیه

اطرافیانم فامیلامون مامانم که بهشون حق دخالت داده تو زندگیم..رشته خوبیه علاقه هم دارم بنظرت میتونم در آینده برگردم کنکور بدم باز؟وقتی اوضاعش یکم بهتر از حال شد؟

پسر منم مثل شما بود با این تفاوت که از رشته های تجربی متنفر بود الان ارشد زبان میخونه

راضین از رشتشون؟بنظرتون ارزشش رو داره قید تجربی رو بزنم؟از نظر درآمد اوکین؟

ببخشید زیاد شد سوالام واقعا لازم دارم راهنماییتون رو چون شب میخوام با خانواده حرف بزنم 

راضین از رشتشون؟بنظرتون ارزشش رو داره قید تجربی رو بزنم؟از نظر درآمد اوکین؟ببخشید زیاد شد سوالام واق ...

فعلا درس میخونه درآمد نداره

بله رشته اش رو دوست داره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اطرافیانم فامیلامون مامانم که بهشون حق دخالت داده تو زندگیم..رشته خوبیه علاقه هم دارم بنظرت میتونم د ...

ولشون کن. اونام اگه مسخره کنن دو روز دیگه یادشون می‌ره اصلا مهم نیست.

اگه دوستش داری چرا باز کنکور بدی؟

پاینده ایران

من امسال سال سومم بود که کنکور تجربی دادم، امروز به خواهرم گفتم اگه برمیگشتم عقب کنکور زبان میدادم، میرفتم حداقل زبان مورد علاقم رو میخوندم به جای پیراپزشکی که دوست ندارم، منم مثل تو مدرسه نمونه بودم و همه خانوم دکتر صدام میکردن، تصمیمی رو بگیر که بتونی پای همه چیش وایسی، حرف مردم اونقدرا هم که فکر میکنی مهم نیست