2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر وقت خوابید شما هم بخواب

نه که بری سراغ گوشی یا تمیز کردن خانه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
هر وقت خوابید شما هم بخوابنه که بری سراغ گوشی یا تمیز کردن خانه

از خوابیدن میترسم برا همین خوابم نمیبرع. چون چند بار تا اومدم بخوابم بیدارم کرد سردرد شدم . میترسم بخوابم 

سلام 🌷

از خوابیدن میترسم برا همین خوابم نمیبرع. چون چند بار تا اومدم بخوابم بیدارم کرد سردرد شدم . میترسم ب ...

خب خسته تر میشی 

بخواب آروم آروم سبک میشه خوابت و عادت می‌کنی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
میفهمم چی میگی . از اضطراب خابم نمیره ناخودآگاه میترسم

زیاد حساس نشو به نق و گریه بخواب گریه کرد نور از خواب آروم آروم تکون بخور بزار یکم گریه کنه گاهی با همون یکم و یکم تکون دادن باز می‌خوابه  ،اکه هر وقت گریه کرد پاشی بهش برسی سریع بد عادت میشه ولی شل کنی خود بچه عادت می‌کنه خودش خودش رو بخوابونه 

تنها چاره اش اینه حمایت رو باهاش هماهنک کنی قشنگ غذا بخور جاشو عوض کن و جای گرم راحت بزارش و یکم ماساژ روغن بده بهش بدنش شل کنه بعد شیر بده و با هم بخوابید 

زیاد حساس نشو به نق و گریه بخواب گریه کرد نور از خواب آروم آروم تکون بخور بزار یکم گریه کنه گاهی با ...

شوهرم تا نق میزنع بیدار میشه با من دعوا می کنه که چرا زودتر بچه رو ساکت نکردی 

سلام 🌷

شوهرم تا نق میزنع بیدار میشه با من دعوا می کنه که چرا زودتر بچه رو ساکت نکردی

اشتباه می‌کنه 

بگو اگه اذیتی بغلش کن چون گرسنه نیست.از همسرت هم کار بکش گاهی به بچه شیر بده و بعد بسپار بهش و بخواب 

گریه بچه طبیعیه با نق زدن نباید هول کرد گاهی گریه میکنه خودش باز می‌خوابه