2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ دوستت داره چرا قصدش ازدواج‌نباشه مگر اینکه تورو‌در حد خودش ندونه. خصوصا پسرا کسیو دوست داشته باشن دوست دارن از طرف ی دختر داشته باشن. اخرش ک چی ازدواج نکنی اون ی روز میگ بچه بودم ی چی گفتم الان دنبال زندگی بی حاشیه ام‌میرم با یکی ک ننم امتخاب کرده ازدواج کنم

اهوم خیلی سخته،اونم میگ ازدواجی نیستم

آره می فهمم.... راستش آدم وقتی توی رابطه است و یکی رو دوست داره شرایط خیلی پیچیده به نظرش می رسه ... من جای تو بودم و گزینه موندن رو انتخاب کردم. اما کاش هیچوقت این کار رو نمی کردم. چرا براش شرط نمی ذاری؟ که منتظرت می مونم فقط به این شرط که رابطمون رو رسمی کنی؟

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

وقت تلفیه و گناه 

وَعَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ(سوره بقره، آیه ۲۱۶)«و بسا چیزی را خوش نداشته باشید در حالی که خیرِ شما در آن است، و بسا چیزی را دوست بدارید در حالی که شرّ شما در آن است، و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید.»ما می‌خواهیم، اما او می‌داند...و آن‌چه او سازد، همان خیرِ ماست.«وَاللهُ یَعلَمُ وَأَنتُم لَا تَعلَمونَ»(سوره بقره، آیه ۲۱۶)

اهوم خیلی سخته،اونم میگ ازدواجی نیستم

منم اینجوریم ولی ما راهمون دوره فقط مجازیم، 

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

آره می فهمم.... راستش آدم وقتی توی رابطه است و یکی رو دوست داره شرایط خیلی پیچیده به نظرش می رسه ... ...

نه نمیتونم،اون میگه از ازدواج فراری ام حداقل تا دوسه سال دیگه ،واقعیت خودمم میفهممش آدمی نیس ک بشه بهش تکیه کرد و رو حرفش حساب کرد یجورایی هنوز بچس،مستقل نیس کار جدا نداره،نمیتونه مسئولیت قبول کنه،ولی منم هیچوقت مجبورش نگردم یا اصرار نکردم امشب حرفش پیش اومد ،یهو دلم گرفت ،ازونموقه همینطور بغض دارم میخوام گریه کنم اشکم نمیاد فقط یجیز توگلوم داره خفم میکنه

.