2777
2789
عنوان

سرنوشت دوستم خیلی عجیب غریبه دلم براش ریشه

| مشاهده متن کامل بحث + 222399 بازدید | 562 پست
ای وااااییییچه بد خدا خودش کمکت کنه عزیزم انشالله خدا خودش دست بکار بشه برات

امیدوارم دعات در حقم مستجاب بشه .

اگه بدونی چی هستن ...

بخدا قسم تو هیچی با من قابل مقایسه نیستن بعد بی شرفا پشتم اسم گذاشتن ..‌

دوماهه زندگیم جهنم شده ،افتادن وسط جاری ها فقط دارن بین ما رو خراب میکنن

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

چون شوخی کردی میبخشمت ☺️بخدا شوخی و دروغ نگفتم اول هم گفتم داستان زندگیش خیلی عجیب غریبه خواهراش خیل ...

چندسال ازطلاقش گذشته؟ شاغله؟ 

خاهرای عجوزش چکارمیکنن باارث باباشون خرکیفن؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسادت بیش از اندازه خانوادش عجیب نیست منم طعمشو چشیدم ولی احمق بودن و بی غیرت بودن همسرش واقعا عجیبه ...

دقیقا 

عوضی .....

شوهر احمقش از دشمن رکب خورد

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

نه بابانه خودم قشنگمنه شانسم قشنگهیی

اسمت که خیییلی قشنگه😍

بازم میگم خیلی خوشگلی ،

خودت خودت رو قبول نداری،

خودت و دوست داشته باش،با خودت دوست باش،به خودت احترام بزارو ارزش قائل باش،

مطمئن باش شانستم قسنگه

اسمت که خیییلی قشنگه😍بازم میگم خیلی خوشگلی ،خودت خودت رو قبول نداری،خودت و دوست داشته باش،با خودت د ...

🌻کاش شانسم وزندگیم قشنگ بشه ازین به بعد

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

الهی دردی نصیب خواهرش

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

خدا کنه درست بشه رابطه اشون،به شوهره دوستت بگو،بره به ستاره بگه اونی که شمارو ترک کرد من نبودم،بگه ا ...

دقیقا برای همین نوشتم داستان زندگیشون برای منی که هر لحظه دارم زندگیشون رو میبینم باور نکردنی و عجیبه 

انگار هردوشون مسخ شدن 

البته دوست من حق داره هم پدر ومادر از دست داد 

هم زایمان های پشت سر هم 

هم خواهراش بهش ضربه زدن 

هم از سمت شوهرش محکوم شد

افسردگی شدید گرفته دوستم 

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

خدا کنه درست بشه رابطه اشون،به شوهره دوستت بگو،بره به ستاره بگه اونی که شمارو ترک کرد من نبودم،بگه ا ...

آخرین بارا که ستاره تو خونه شوهر زندگی میکرد هنوز

بچه مریض شده بود بعد دارو برده بودش یه اسباب بازی بخره برای بچه خیلی نق میزده 

دم در میبینن همو به دختر بزرگش میگه میاین بریم شهربازی و  رستوران

ستاره میگفت حمله عصبی بهم دست میداد انقدر پیله میکرد 

مجبور شدم از اون خونه بیام بیرون

افسردگی‌گرفته

دقیقا برای همین نوشتم داستان زندگیشون برای منی که هر لحظه دارم زندگیشون رو میبینم باور نکردنی و عجیب ...

خدا کمکش کنه،

شما و همسرت شوهره دوستت رو به حال خودش نزارید،

بدید گردنش که تا بی نهایت تلاش کنه تا دل ستاره رو نرم کنه،

ستاره دلش از شوهرش شکسته پس تنها کسی که میتونه ستاره رو راضی کنه همون شوهرشه

ان شاالله که درست بشه همه چیز

ستاره خواهراش خوب نبودن ولی یه دوست خیلی با معرفتی مثل شما داره،

خدا کمکتون کنه❤️

عزیزم انشاالله موفق باشی هر طور شده سعیه خودتو بکن به پسره بگو یا مثلا شوهرتوواسطه کن بفرست دنبال او ...

عزیزم باید کلی ارومش کنم باهاش حرف بزنم گذر زمان آرومش کنه 

تا بشه برشون گردوند 

آخرین بارا که ستاره تو خونه شوهر زندگی میکرد هنوزبچه مریض شده بود بعد دارو برده بودش یه اسباب بازی ب ...

بله ،صد در صد افسردکی گرفته باید پیش یه دکتر روانشناس خوب بره،شایدم نیاز به روانپزشکم باشه براش و تا خوب بشه دارو مصرف کنه

ولی خوب میشه حتما

فقط نباید به حال خودش بمونه

ستاره باید دسته خواهراش رو از زندگیش کوتاه میکرد خط ها رو عوض میکرداز لح خواهراش با شوهرش ادامه میدا ...

بچه ها بیشتر مامانی بودن از اول 

بعدم خیلی کوچیکن 

اره دیگه منم نرف شما رو میزدم بهش

الان دوستم با خواهراش اصلا ارتباط نداره 

پدرشوهرش آخرین بار گفته من میدونم شما بازم یه روزی با هم زندگی میکنید مطمئنم و این حرفا 

خداکنه برگردن به هم

باشوهرش حرف بزن بگو مقصرشمابودی بچه هات گناه دارن زنتم افسردگی گرفته نباید بحرف دو تاهرزه گوش میدادی

حالا برگرد تادیرنشده جبران کن

به مرده بگو که بامادرش و خواهراش صحبت کنه و ابرویی که از زنش ریخته رو برگردونه

باید بیان خواستگاریش دوباره و 

باید جبران کنن براش 

تادیرنشده باید اقا جبران کنه 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست