2777
2789

حوصله روانشناس و مشاور و اینا رو ندارم 

میخوام برم روانپزشک دارو مصرف کنم 

چون شکست عشقی خوردم ولی نمیتونم فراموش کنم همین موضوع باعث شده خیالپردازی کنم تمرکز درستی نداشته باشم نمیتونم درس بخونم 💔😭😔😭

احساس افسردگی و نا امیدی دارم 💔

همش خوابم میاد و دلم میخواد بخوابم 

با این که برونگرا و اجتماعی ام اما حوصله ارتباط گرفتن رو ندارم

خیلی خودمو کوچیک میبینم 😔🥀

اعتماد بنفسم صفر شده😔

سه سال همین جوریم خود درمانی هم کردم فایده نداشت 😔😭😭😭😭😭

از همسن و سال هام عقب افتادم 😔😭

برم روان پزشک دارو بگیرم که خسته نشم و انرژی و تمرکزم بره بالا 🙂

معتاد نمیشم ؟ 

فایده داره ؟ 

شما تجربه مشابه دارید ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این قرص‌ها وابستگی میاره مرد جماعت ارزش ندارد آدم بخاطرشون قرصی بشه

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

همون اولشو خوندم

نهههعههههههههههه

ای من ....شیدم تو عشق

ول کن وحدانا

اون یه درصدم ب تو فک نمیکنه,,اینقدددد ادما دیکه ممکنه بیان تو زندگیت که نگو

قرصم معجزه نمیکنه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

منم مشکلات شما رو داشتم قرص برام نوشت رفتم پیش روانشناس و مشاور اما قرصارو میخوردم حالت تهوع میگرفتم و بعضی وقتا حتی دراز کشیده بودم احساس می‌کردم دارم از بلندی میفتم و بالشتو محکم میگرفتم 

قرصارو قطع گردم و نخوردم الان حالم خوبه نه کامل ولی دیگه هرروز گریه نمیکنم و آرزوی مرگ ندارم 

فقط برای خودم هدف درست کردم این یه کم امیدوارم کرده 

اون رفته سه سال رفته اما خاطراتش موندن و دارن داغونم میکنن دیگه توان مقابله نداره 😔💔

تروخدااا اینکارارو نکن میفهمم سخته ولی وقتی یه فصل از زندگیت تموم میشه ببندش بزار کنار فقط داری به خودت لطمه میزنی

من ی مدت میخوردم خیلی خوب بود خیلی کمک کرد سعی کن بیمارستان دولتی بری اونجا الکی بهت دارو نمیدن بعضی جاها وقتی لازم نداری برای اینک پول بگیرن الکی دارو میدن باعث اعتیاد میشن دکترای دولتی چون حقوق بگیرن تو نری کارشون کمتره مشکل نداشته باشی الکی نمیگن بیا یا اگ جای خصوصی میری دکتر با وجدان پیدا کن 

اولش یکم سخته تا دارو با بدنت مچ بشه من دارو می‌خوردم اولا یه یارو داشتم میخوردم صبح تا شب خمیازه میکشیدم مثل چی خوابم میومد بعد دکترم برای اینک اون درست شه یه قرص ضد خواب بهم داد هر صبح یکی وقتی میخوردم صبح انقدر سرحال میشدم شب تا دو سه خوابم نمیبرد دو روز سه روز جواب بود بعد یهو 24 ساعت بیهوش میشدم خلاصه تا دارو مناسب بدنت پیدا بشه ممکنه دهنت سرویس شه ولی درکل 6 ماه خوردم خیلی کمک کرد اون زمان لازم داشتم 

اگه سعی خودتو کردی و نشده چرا که نه

روان‌‌پزشک درس خونده برای همین روزا تا بهمون کمک کنه

دارو چیز خوبی نیست اما وقتی حالت بده باید بخوری، نمیشه هی درد بکشی تا از صد جای دیگه بدنت و زندگیت بزنه بیرون

فقط اینکه روانشناس بیشتر میتونه کمکت کنه، حتی واسه تشخیص و توصیه دارویی کارش بهتره

چون باهاش تعامل و گفت‌وگو داری دقیق‌تر مراحل درمان طی میشه، اما اگه نمیشه بازم فدا سرت

روان‌‌پزشک هم عالیه، داروی خالی دوست منو از خ‌ود‌ک‌شی نجات داد

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

همون اولشو خوندمنهههعهههههههههههای من ....شیدم تو عشقول کن وحدانااون یه درصدم ب تو فک نمیکنه,,اینقدد ...

نشد کسی رو جایگزینش کنم اون خیلی منو بلد بود 

نسبت به زندگی دیگه حس خوبی ندارم 

حتی بارها و بارها از خدا کمک خواستم ولی کمکم نکرد 💔😔