2777
2789
عنوان

نظرتون راجب دختری که میخواد قرص اعصاب مصرف کنه چیه🥀❓

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 29 پست
اگه سعی خودتو کردی و نشده چرا که نهروان‌‌پزشک درس خونده برای همین روزا تا بهمون کمک کنهدارو چیز خوبی ...

معتاد نمیشم به دارو 

من چون خانوادم خبر ندارن مجبورم فقط یکبار از خونه بزنم بیرون

قبلا از ظاهرم مشخص نبود الان مشخص شده

معتاد نمیشم به دارو من چون خانوادم خبر ندارن مجبورم فقط یکبار از خونه بزنم بیرونقبلا از ظاهرم مشخص ن ...

ببین یه وقتا اوضاع یه جوریه که ممکنه سلامتیت، آینده‌ات و حتی جونت در خطر باشه

اگه حس می‌کنی واقعا نمی‌تونی طاقت بیاری قرص لازمه، حتی اگه یه مدت وابسته بشی

اما خب اگه واقعا تلاش کنی و کل امیدت به قرصا نباشه مطمئن باش به مرور بهتر میشی و انقدر دوزش رو کم میکنی که بذاریش کنار

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نشد کسی رو جایگزینش کنم اون خیلی منو بلد بود نسبت به زندگی دیگه حس خوبی ندارم حتی بارها و بارها از خ ...

تازه کات کردی شل کن وجدانا

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

تروخدااا اینکارارو نکن میفهمم سخته ولی وقتی یه فصل از زندگیت تموم میشه ببندش بزار کنار فقط داری به خ ...

نمیتونم نمیشه خسته ام نا ندارم 

اگه دست خودم بود که خوب میشدم خودم 😔💔

من ی مدت میخوردم خیلی خوب بود خیلی کمک کرد سعی کن بیمارستان دولتی بری اونجا الکی بهت دارو نمیدن بعضی ...

الان چی بهتری ؟ 

خودت بیماری زمینه ای کم خونی چیزی نداشتی ؟ 

چندسالت بود ؟ 

میتونم بپرسم مشکلتون چی بود ؟

ببین یه وقتا اوضاع یه جوریه که ممکنه سلامتیت، آینده‌ات و حتی جونت در خطر باشهاگه حس می‌کنی واقعا نمی ...

من بدنم زود به دارو وابسته میشه 

سعی میکنم تا مهر ماه برم دکتر بعدشم خودمو سرگرم کنم ولی تا حالا هم سعی میکردم سرگرم بشم ولی از سرم نمیپرید

سه سال تازه هست ؟ نزدیک ۱۴۰۰ روزه که رفته

خو به درککک

ادم قحطیه مگه

بخدا یه روزی ب حرفم میرسی

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

الان چی بهتری ؟ خودت بیماری زمینه ای کم خونی چیزی نداشتی ؟ چندسالت بود ؟ میتونم بپرسم مشکلتون چی بود ...

الان خوبم ولی اگ میخوای داستان بگم درخواست دوستی میدم قبول کن دوست ندارم داستان زندگیم تو تاپیک بمونه برات پیوی بفرستم تایپ کردم بعد پشیمون شدم از فرستادنش چون میمونه اینجا دوست نداشتم درخواست میدم دوست داشتی قبول کن بفرستم برات