2777
2789

سلام دوستان

بد جایی از زندگی گیر کردم دارم نابود میشم . بخاطر سلامتیم . چشام دیدش بد شده کم نور و تار و هزتار مشکل و هیچ کاری نمیتونم بکنم . دعا کنین خدا بهم رحم کنه درس شه چشام 😣😣😣

خب باید بری چشم پزشکی اگ دیدت خیلی کمه عمل کن

رفتم خیلی میگن هیچی نیس ولی چشام و کل بدنم التهاب میکنه هیشکی قبول نمیکنه و هیچ کاری نمیکنن و من کاری از دستم برنمیاد . نمیدونم چیکار کنم واقعا . فقط خدا میتونه کمکم کنه . نمیدونم چرا اینجوری گیر کردم . نور چشام کم شده و تاریکتر میبینم و اشیارو خیلی بزرگ و دید جانبیم کم شده و تاری شدید و چند بینی و حالت چشام 😔😔😔

دارم دق میکنم . من چیکار باید بکنم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دکتر مغز اعصاب بریددد ایشالله خوب میشید

رفتم بخاطر اب نخاعی رو گزاشتم بکشن بلکه این التهاب ک بدنم هس مشخص شه . دنیا داره اذیتم میکنه میگن هیچی نشون نیس ولی یه ازمایش نشون میده یکی نه . دکترا میگن کاذبه و هیچ کاری نمیکنن