2777
2789

منظورم بچه زیر یک ساله ، هر وعده غذا درست میکنید ؟؟ من واقن نمیتونم یعنی نمی‌رسم دخترمم خیلی اذیت می‌کنه ، آخر شب آبگوشت یا خورشت بار میکنم صبح که بیدار میشم پخته یا سس ماکارانی و لوبیا پلو از روز قبل ، شبا هم از ظهر اضافه بیاد میخوریم یا حاضری ، شما ها هم این طورید؟

بچه من سه ماهشه من صبحا ساعت ۵ صبح غذا درست میکنم که برا دو وعده برسه چون نمیرسم همش بشینم پای گاز 

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

من سه تا بچه کوچیک دارم

در واقع بیشتر روزم رو در حال پخت و پز هستم😓

چون حتی اگه خودم و شوهرم هم بخوایم حاضری بخوریم، بچه ها هر چیزی نمیخورن

واسه کوچیکه هم که غذای جدا میذارم

تقریبا اکثر غذاها رو میپزم بیشتر واسه اینکه ذائقه بچه ها به همه چی عادت کنه، اما همیشه مواد ماکارونی یا لوبیاپلو یا مثلا تن ماهی تو خونه داریم واسه وقتایی که کار پیش میاد یا نمیرسم یا باید عجله ای غذا درست کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شب شام درست میکنم هم شام هم ناهار همه مدل عذادرست میکنم. روزی یکبار غدادرست میکنم دخترمم ۱سال و۶ماهشه کمکم میکنه صندلی میزاره کنارم بوسم میکنه میخوره یکم ازغذا آشغال پوست پیازوسیب زمینی میندازه سطل اشغال