2777
2789

الان زیرنویس شبکه خبر رو دیدم نوشته اقساط خرداد و تیر وام ازدواج فرزنداوری و ودیعه مسکن بخشیده شدن درسته دیگه؟؟؟شما اطلاع دارین؟؟؟

پسر قشنگم مامان عاشقته🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی قسط شو نمیخواد بدیم؟؟

والا من خرداد و تیر وام‌ خودمو دادم مونده مال شوهرم و پسرم دیدم زیرنویس زده بود خرداد و تیر این سه تا وام یعنی ازدواج فرزنداوری ودیعه مسکن بخشیده شدن

پسر قشنگم مامان عاشقته🩵

یعنی قسط شو نمیخواد بدیم؟؟

اولش فک کردم جرایم رو میگه ‌چندبار نگاه کردم دیدم نه نوشته قسط های این واما بخشیده شدن ولی وام های دیگه فقط جریمه هاشون بخشیده شدن

پسر قشنگم مامان عاشقته🩵

[QUOTE=387965041]اولش فک کردم جرایم رو میگه ‌چندبار نگاه کردم دیدم نه نوشته قسط های این واما بخشیده شدن ولی وام های د ...[/QUO

منم چندبار نگاه کردم هی میخاستم از کسی بپرسم درست متوجه شدم منم ماه پیش و این ماهو ندادم نمیدونم چیکارکنم

[QUOTE=387965041]اولش فک کردم جرایم رو میگه ‌چندبار نگاه کردم دیدم نه نوشته قسط های این واما بخشیده ...

وای  منو بگو که مال خودمو دادم میخاستم بقیه رو هم بدم خودپرداز خراب شد😂 حالا چ کنیم بنظرت اگه سو سراغی گرفتی حتما خبرم کن توروخدا 

پسر قشنگم مامان عاشقته🩵

اصلا شرایط پرداخت ندارم ای کاش ی تاپیک میزد کسی پر بازدید میشد جوابمونو میگرفتیم

عزیزم رفتم پرسیدم گفتن جریمه ها بخشیده شده  گفتم خودم از اخبار دیدم که این سه تا وام قسطشون بخشیده شدع گفتن برای ما ابلاغ نشده

پسر قشنگم مامان عاشقته🩵

عزیزم رفتم پرسیدم گفتن جریمه ها بخشیده شده گفتم خودم از اخبار دیدم که این سه تا وام قسطشون بخشیده ش ...

واااای😔😔😔😔😔😔من واقعا ندارم ک قسطشو بدم.خود اخبار گفته سراسریه چ وضعشه